[]

amazon neden türkiye'ye kindle yollamıyor?

sebebi nedir merak ediyorum. bir diğer sorum ise alan insanlar en uygun ve güvenli olarak nerelerden temin ediyorlar?

son bir soru ise muadili yok mudur yoksa kindle en iyisi midir bu e-reader'ların?


 
Kindle az karla satılan bir alet, adamlar kitap satarız hallederiz bi sekilde diye dusunmusler. Tr'de kim kitap alacak allasen? O yüzden tr ye yollamıyorlar.

ben 380 e hepsiburadadan aldım kılıflı falan, ıhtıyacımı karsılıyor. Kobo var d&r da, o da iyidir. tamamen seçim meselesi. Cok aynı cihazlar.
  • anonymice  (27.11.16 19:38:23 ~ 19:39:40) 
Niye yollamıyor bilemiyorum ama direkt olmasa da bir şekilde getirip satan yerler var.ben 2 sene önce İstanbul bilisim'den almıştım. Sanırım bir de kindleturkiye diye bir site var.

D&r'lar kobo marka okuyucu satıyor, mağazalarda açık halleri var. Bakabilirsiniz. Ben denedim biraz fena görünmüyorlar.
  • doxanikee  (27.11.16 19:39:55) 
2014'ten beri 6 ayda bir periyodik olarak e-mail gönderip "Türkiye'de kindle store ne zaman açılacak? Kindle göndermeye ne zaman başlayacaksınız?" diye soruyorum.

Aynı cevap geliyor hep, üzerinde çalışıyoruz diye. Makedonya'da bile var Kindle store, Türkiye'de yok.

Ben İstanbul Bilişim'den almıştım 2-3 sene önce, kindle store'dan kitap alamıyorum diye sağda solda bulduğum kitapları okuyorum hep.
  • hayirsiz  (27.11.16 20:00:59 ~ 20:01:50) 
satış değil de iade ve garanti süreci sebebiyle sanırım. zira iadelerde kargo parasını amazon karşılıyor ve kullanıcıların gereksiz iade yapabileceğini vs düşünüyor olabilir.
yani maddi açıdan yeterince karlı bir hamle değil.

  • cedex  (27.11.16 20:38:36) 
Kitap evleriyle anlasmalari yok. Bu anlasmalari yapmak, cihazi garantili olarak satmak ve satisa cikmak karli gelmiyordur.


  • brkylmz  (27.11.16 21:45:29) 
1. sorunun cevabını bilmiyorum yorumum yok.

2. sorunun cevabı kobo aura one aldım. canavar gibi bir alet. kindle'ı iki kardeşim ve eşim kullanıyor. aralarında hiçbir fark yok bence. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
  • levpontryagin  (27.11.16 22:02:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.