[]

Amazon'dan kitap sipariş edince kargo fiyatı nasıl değişiyor?

Mesela 1 kitaba ve 3 kitaba aldıkları kargo ücreti ayni değil değil mi?
Bi 10 tane kitap sipariş edeceğim, şu an Amerika'dayım, kitapların 2.elleri de baya ucuz tabii, ama taşıması ve uçakta limiti geçmesi de ayrı bir mevzu. Türkiye'den sipariş versem ne kadar tutuyor Amazon'dan kitaplar?

Teşekkürler şimdiden.

 
kitap başına 7-10 dolar arası tutuyor.
ama bu bilgilerle hesaplamaya gerek yok, sepete kitapları ekleyip, türkiye adresine kargoyu seçin onay aşamasında kargo fiyatını da söylüyor zaten.

  • cedex  (27.11.16 09:20:20) 
Kitap başına 7-10 dolar kargo ücreti mi bu ya? Yok artık!


  • damba  (27.11.16 09:45:27) 
kitaplari alsaniz abd'den usps'in en ucuz postasiyla turkiye'ye yollasaniz nasil olur?

edit: abd icerisinde 3.99 genelde kargo. disariya bilmiyorum ne kadara gidiyor. kargodan tasarruf yapmak icn ayni saticidan alabilirsiniz eger aradiginiz kitap elnde varsa vs.
  • siradan bir adam  (27.11.16 09:56:36 ~ 10:50:18) 
Avrupada kitaplarin kargosu fiyat ne olursa olsun ucretsiz - eger satici amazon ise.

Ikinci ellerde ise pek oyle olmuyor, saticilar baskalari oldugu icin kargo aliyolar. Ama ben genelde amazon.de icin konusursam, 3€dan daha yuksek ikinci el kargo fiyati gormedim
  • kuehles blondes  (27.11.16 10:45:53) 
www.amazon.com

2. tablo bizi ilgilendiriyor.

amazon.de'de 49 eur ustu (saticisi amazon olmak sartiyla) tr'ye ucretsiz kargo hizmeti var ayrica.
  • jedilance  (27.11.16 16:18:12) 
amazon.de'den 36 euroluk kitap aldım, 6 euro kargo ücreti ve adi kargoyla yolladı.

şimdi de 89 euro'luk iki kitap var, kargo ücreti ve gümrük almadı, dün yollayacaktı yollamadı bekliyorum. acil diye dedim bir de adamlara :)
  • passion rules the game  (27.11.16 16:20:09) 
Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar :)
Amerika'dan Türkiye'ye de kargo ne yazık ki ucuz değil. Uçak bagaj hakkını geçince de 100 dolar ödeyeceğimi göz önünde bulundurarak, sanırım en mantıklısı Türkiye'deyken sipariş vermek.

Ben bir de prime üyesiydim Amerika'dayken, Türkiye'ye gidince prime olma durumu devam edecek mi?
  • damba  (27.11.16 17:24:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.