[]

Kadınlarda iş başvuruları ve karşı cins

Kariyer sitelerinden sizi görüp beğenen sonra da iş görüşmesi için çağıran size çaktırmadan yürüyen adamlara tepkiniz ne oluyor ?




 
Anladığım an çekip gidiyorum oradan.


  • kaderimse np  (27.11.16 02:34:56) 
Sizden hoslanmis olabilir bu normal ama tarzi yanlis. Bu bile orayi terk etmek icin sebep. Haa siz de cok hoslandiysabiz denenebilir ama eziklik gibi geldi bana


  • skyangel  (27.11.16 02:36:42) 
Ne yontemler varmis vay ameke


  • yons  (27.11.16 10:42:33) 
3 sene önce tamamen aile şirketi olan dönemin sektör lideri bugünün batık firmasında arkadaşım yapmıştı aynı şeyi. o da zaten arkadaşım değil şu an. şöyle ki;

şirkette ik bile yok muhasebe elemanı cv'leri falan görebiliyordu neyse bi kız geldi adı ayşe diyelim. fakat kız öyle böyle değil su gibi güzel. neyse bu geri zekalının aynı şirkette yazdığı bi kız var onun da adı ayşe. bu iş görüşmesine gelen kızın cv'sinden numarasını aldı whatsapp'dan yürüdü buna.

tabi öyle kız boş kalır mı lan? kız sevgilisine gösteriyor bizim elemanın yürüdüğünü falan adam kıza soruyor sen bugün nereye gittin falan x firmasına iş görüşmesine gittim. arıyor firmayı o elemanın yürüdüğü ayşe açıyor. adam diyor şu şu şu numaradan kız arkadaşıma mesaj geldi falan sizi şikayet ederim vs. kız zor ikna ediyor ama numarayı da tanıyor tabi.

bu elemana diyor böyle böyle hayırlı olsun ayşe'leri ikilemişsin :) aynı zamanda da kızın sevgilisi elemanı arıyor ''bi şey yapmayacağım sadece yerini söyle'' minvalinde bi şeyler söylüyor tabi bu geri zekalı içe doğru sıçmaya başlıyor. aşağı 1 ay öyle diken üstünde oturdu eleman hak etti tabi. diğer ayşe'ye ne mi oldu? o gece o ayşe ile yatacaklarmış tabi bu olay patlayınca ayşe ne onunla yattı ne de onunla evlendi yine aynı şirketten o elemanın en yakın arkadaşı ile evli şu an :)

buna şahit olduğumdan adriana lima gelse bile cv de numarasını görsem dönüp bakmam allah düşmanıma yaşatmasın böyle utanç verici durumu.
  • pomaks  (27.11.16 21:09:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.