[]

Politikaya Atılmak

İnsan nasıl 'politikaya atılır'?
Nedir bunların basamakları?

Elbette tek bir yol yok ama nedir bildiğiniz yollar?

 
orgute gidip orada islere kosmaya baslayin. tanindikca naminiz yurur.


  • e haliyle  (27.11.16 02:20:28) 
evde kendi kendinize, "değerli kardeşlerim, eyyy avrupa" gibi şeyler söyleyin. pazarda mal satın, "3 tanesi 10 liraya büyrün" diye. bunları hakkıyla yapamıyorsanız başarılı bir politikacı olamazsınız. şaka yapmıyorum.

politikaya atılma kısmı da şöyle. gidip bir partiye üye oluyorsunuz. aynı zamanda işsiz de oluyorsunuz ki, parti içinde ıvır zıvırla ilgilenebilesiniz. sosyal zekanız ve hitabet yeteneğiniz yüksekse birileri sizi gençlik kolları başkanlığı'na falan getirir. burada buak diye bir kardeşimiz var, çok istekli tam bir dava adamı diye.

ardından yavaş yavaş yukarı çıkarsınız. bu yöntemle yetişenler kurt olurlar. (bkz. erdoğan, bahçeli, ecevit. standart usuller ile bu adamların önüne geçemezsiniz. bahçeli mesela o kadar olay oldu hala partinin başında, bütün rakiplerini eledi ve sindirdi bir şekilde)

bir diğeri de sonradan politikaya atılmaktır. bunun için önce devlette bürokrat olunur. akademisyen, genel müdür, müsteşar hiç fark etmez. akabinde halihazırda kurulmuş bağlantılarla bir siyasi partiye girilir. bu yöntem en yaygın olandır. burada kilit nokta bir kamu kurumudur. (özal, demirel, kılıçdaroğlu, çiller, erbakan) özel sektörden siyasete geçmek için çok çok çok taşaklı olmanız gerekir. (cem uzan, mehmet şimşek)
  • antikadimag  (27.11.16 03:09:37) 
parti il ilçe örgütlerine üye oluyorsun. seçim çalışmalarına katılıyorsun, zaten bedava gezdiriyorlar.
ağzın laf yapıyorsa, biraz da gayret edersen birilerinin gözüne girersin.

diğer türlü parayı basıp bağış yapıyorsun. bu da bir yöntem ama düzenli olarak soyulursun.
  • cedex  (27.11.16 09:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.