[]

söğütlüçeşmeden kartal nurettin baransel kışlasına

toplu taşımayla nasıl gidebiliriz?




 
kadıköy'den 21k,21u,16k,16c,130,130a veyahut kartal cevizli köprüsünden geçen otobüslere binip,dediğim köprüde ininiz. köprüye çıkarak karşı tarafa geçin,direkt karşınızda. yürüyüş mesafesi 150-200 mt civarı.

söğütlüçeşme'den metrobüse binip uzunçayır'da inin ve kartal istikametinde kritelere uyan bir otobüse binin. saydığım otobüslerin hepsi uzunçayır durağından da geçmekte zaten.

seçim size kalmış.
  • idja  (19.12.09 01:03:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.