[]

Sağlam laptop/sırt çantası?

Güzel ve sağlam çantaları nereden alıyorsunuz?




 
Kullanmadım ama herhalde diğerlerine kıyasla sağlam olan Case Logic, Thule

Para varsa Tumi
  • kaportaci mahmut  (26.11.16 20:49:31) 
caselogic 1 senede pert oldu. 8 yıllık targus çantam var en ufak bir sorunu yok. taş gibi.


  • delidir yakalayin  (26.11.16 21:05:11) 
Yaklaşık 4 senedir case logic'in şu çantasını kullanıyorum. (git: www.caselogic.com)

Bir defa fermuar kenarından ufak bir iplik sarktığı için garantiye göndermiştim de yenisini göndermişlerdi. 25 sene fermuar garantisi olarak geçiyor ama hemen her hasarda yenisini gönderiyorlar. İçerisindeki bölmeler tamamen çıkartılabilir ve kullanım amacına göre opsiyonel takılabilir.

Ben İstanbul'da Marmara Forum'daki mağazasından almıştım fakat sonradan kapandı. İthalatçı firmasıyla iletişime geçip getirtilebilir. d&r'da birkaç farklı modeli daha var. Ayrıca söylenenler gibi Thule de gayet kaliteli bir markadır ama kişisel tercihim normal seviye bir kullanım için case logic.
  • desdenova34  (26.11.16 21:12:37) 
geçenlerde şunu aldım bence çok iyi ve kullanışlı.
www.dr.com.tr
(D&R'larda oluyor genelde git gözünle gör, sonra internetten al çünkü şubede 300 lirayken internette 257tl)

kendi sitesinden daha detaylı fotolarına bakabilirsin:
www.caselogic.com

not: Önceki Caselogic çantamı 5 yıl kullandığım için bunu tercih ettim. Bir arkadaşımınki denilen gibi 1 yılda gitti ama çok giriş modeli ucuz-dayanıksız bişeydi. Üst modelleri iyi diye düşünüyorum ve ellediğimde gördüğümde kaliteli geldi bana.
  • rodriguez2  (26.11.16 21:27:13 ~ 21:28:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.