[]

Parlak bir mobil app fikriniz var...

Ne yaparsiniz?
-guvendiginiz bi arkadasiniza fikri acip ise mi koyulursunuz
-yuksek lisans hocanizla tubitak destegi mi alirsiniz

Ya da ne yapilabilir baska? Elimde yalnizca bir fikir var su an en mantikli sekilde hayata gecirmek istiyorum.

 
Akademik olaylara bulaşmayın. Burası Türkiye. Projeye hocanızın adını yazarlar, size de bu projede hakkınız yok derler. En iyisi gerçekten düzgün bir arkadaşla bu işe girişmek.


  • dissendium  (26.11.16 19:48:42) 
Tubitak a asla bulaşmaz, gerçeken güvendiğim arkadaşımla konuşur hayata geçirirdim.


  • mutekebbir  (26.11.16 19:50:12) 
sakın akademi ve tübitağa bulaşma
mümkünse kendin yürü mecbursan çok güvendiğin bir arkadaşınla yürü sadece ona bahset o da kimseye bahsetmesin.

  • basond  (26.11.16 19:54:42) 
herkes hemen hocaya gömmüş. ben hocaya aman bulaşma demiyorum, tübitak desteği sürecinin sıkıntılı ve garanti olmadığını bildiğim için direk işe koyul diyorum. ben aldım destek de yani bi kulak arkam sikilmedi o kadar diyeyim.

bence hocanıza da güvenmeyin. konusunda ne kadar ilgili alakalı olursa olsun, işlerden anlayan bir arkadaşınızla oturup konuşun. maliyetsiz bir şey ise akıp gidin hemen.
  • aelfinn  (26.11.16 21:43:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.