[]

Arkadaşlıktan öte gidilmek istenilmeyen arkadaş

Merhaba,

Gönül işleri kategorisine açıyorum ama benim gönül işim yok aslında. Neyse, ben erkek kişisi olarak bir kadın arkadaşla takılıyorum. Kendisini mayıstan beri falan tanıyorum da son 1 2 aydır takılıyoruz. Yaşlar 24 ve yüksek lisans öğrenciliği.

Şimdi belirtmemde fayda var, artizlikten değil yani, başka bir ülkedeyiz.
arkadaş da Türk. Biz böyle arada görüşüyoruz ediyoruz ve ben çok feci halde kız benden hoşlanıyor/hoşlanacakmış gibi hissediyorum. Başıma daha önce çok geldi çünkü, ben arkadaş olarak takılıyorum onlar onlardan hoşlandığımı düşünüyor sonra iş boka sarıyor.

Bu arkadaşla arkadaş olmak dışında bir şey olmasını kesinlikle istemiyorum. Yanlış mesajlar da vermek istemiyorum ama her görüştüğümüzde beni rahatsız eden böyle birtakım şeyler oluyor. Saçma bir örnek gibi gelebilir ama biraz evvel görüşmeden ayrılırken bisikletle benim gittiğim yoldan geldi iyi hadi neyse ileriden döner falan. Tam ayrılıcaz durdu?? Durup hadi görüşürüz diye öpücem mi diye bekledi eve çağırırım diye mi bilmiyorum. Benim kafamda hadi görüşürüz diyip bisikletlerden inmeden devam etmek vardı. Birkaç kez evine gittim bu arada takıldık, arada laf söylemişliğ var senin odayı/koridoru da hiç görmedik diye (karma yurt, koridor odası) hatta bugün odaya bir şey satın alırken odanda görürüm falan da dedi?? :/

Neyse, şimdi böyle böyle bir şeyler oluyor. Sıkıntı şuradaki ikimizin de pek sık takıldığı arkadaşı yok ve arada böyle Türk biriyle görüşmek iyi geliyor. Ben bu sebeple arada görüşeyim istiyorum ama hadi görüşelim demeye de şeyapar oldum yine böyle rahatsız durumlar ortaya çıkıcak diye.

Arada böyle başka kızlardan (yok ama swh) laf mı açsam napsam diye düşünüyorum ama bilemedim.

Ne dersiniz? Arkadaşlığı koruyarak başka bir şeyler olmasına ihtimal vermeden ne yapabilirim.
Derseniz ki "hal ve tavırlarına dikkat et, madem başına bu çok geliyor", bilmiyorum onu pek değiştiremiyorum galiba :/

Bu başlığı geçenlerde açacaktım neyse ya dedim bugün yine böyle birkaç şey olunca açayım bi sorayım dedim.

Şimdiden teşekkürler

 
aha ben bu hikayedeki kadın tarafım. kesin bi dille onla ilgilenmedigini hissettirmen lazım, su kıza yuruyorum ya da cok hoslanıyorum kız icin basta olumsuz ama uzun vadede olumlu olur.


  • galandar kostumu  (26.11.16 01:01:29) 
@j r r
hocam böyle bir yorum geleceğini tahmin etmiştim :D tamam bence de benim evime de gelebilir ama bunu böyle laf sokarak söylemesi rahatsız ediyor. zaten öyle her gün görüşmüyoruz ortalama haftada 1 veya 2 haftada 1. şimdi ben tutup da gel eve desem yanlış anlaşılmaktan korkarken daha beter yanlış anlaşılacak.

cevaplar için de teşekkürler
  • senolll  (26.11.16 01:18:25) 
Arkadaşlığı geçer biçimde yaptığı şeylere duyarsız davran. Becerebileceğini düşünüyorsan gerçekten hoşlandığın biri var gibi davran. Beceremezsen bir süre sonra daha gaza gelmiş biçimde sana sarabilme tehlikesi de var, uyarayım.


  • manuel mandalina  (26.11.16 15:37:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.