[]

Alınık British Shorthair Ankara

Selam

Yıllardır çocukları olmayan, kaç defa tüp bebek tedavisi ve diğer çabalardan hiç olumlu sonuç alamayan bir çift var arkadaşlarım. Hatun bir yavru alıp yetiştirmek istiyor. Kediye sardırmış, yanlış bilmiyorsam British Shorthair istiyor ama yavru olacak ve parasız sahiplendirilecek. Tedavilerden ötürü çok borçlanmışlar büyük harcamalarımız olamaz diyorlar.

Ankara'da varsa bana buradan veya yarenvivre@yandex.com.tr adresinden ulaşırsa sevinirim. Bu ilan biraz üstte kalırsa da çok seviniriz...

 
Buraya bak bi


www.petarkadas.com
  • cemallamec  (25.11.16 14:08:31) 
Aile adına üzüldüm. Bu mevsimde yavru kedi bulmaları kolay değil. Hele british yavrusunu ücretsiz bulma ihtimalleri çok zor. Benim naçizane tavsiyem; barınaklarda, sokaklarda sevgiye muhtaç onca kedicikten birini sahiplenmeleri. Hemde hayır işlemiş olurlar.

Ek olarak; moderatör kardeş selamlar sana ;)
  • sylow  (25.11.16 15:59:19) 
cins kediyi hayatta tutmak zor oluyo. çok narinler ve iyi bakım gerekiyor. bu da hem para hem enerji gerektiriyoe. buna rağmen ömürleri tekir'in yarısı kadar.

tekir bile olsa yavrunun ilk 2 ay masrafı, aşısı, maması vs. 500-600 lirayı buluyor. 3.aydan sonra yaşına kadar bi mama bi kum, bizimkinin aylık masrafı 50 lira falan bir de yaşına girince kısırlaştırma, üstüne tekrar aşılar derken 1000 lira civarı da öyle bi masrafı oluyo.
  • parola58  (25.11.16 17:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.