[]

türk erkeği rus kadını ve rusların gizemi

bu durum aklımı bir süredir kurcalıyor. son yaşadığım şeyden sonra hat safhaya geldi. Önce sorumu soracağım sonra olayı aktaracağım. türk erkekleri neden rus kızlarını sever ? Bu rus kızlarında ne var cidden de böyle çekici geliyor bizlere? Olay nedir yani türk erkeği rus kadını ilişkisini çok görüyoruz özellikle biz türk erkekleri niye rus kadınlarına bu kadar tav oluyoruz? Onuda geçtim rus kızları bizlere nasıl tav oluyor? Öyle bir geçer zamankide dahi rus kadını türk erkeği ilişkisini görüyoruz. Genelde ilişki aynı oluyor. Rus kadını soğuk kanlıdır iş yapmasını bilir parayı bilir kadınlığı bilir idare eder. Cidden durum böylemi? Olayı anlatıp başka sorularla devam edeceğim.

geçende öğretmenimiz bir ödev verdi. bir insanın portresini çekeceğiz. bende okulda cidden güzel diyebileceğim birini düşündüm aklıma yulia geldi. ondan rica edecektim ve bu sayede tanışmışta olacaktım. hiç kimseyle bikere dahi konuştuğunu duymadım sosyal bir ortam içinde yakalayamazdım. ilk defa konuştum, rica ettim kabul etti. fotoğraflarını çektim. bu sayede bedenini inceleyebildim. cidden güzelmi yoksa uzaktanmı güzel görünüyor diye kontrol ettim yani. ama cidden öyleydi sonra ben kafaya taktım bunu araştıracağım. kızda fotoğrafları kafaya taktı illede gönder gece eve gelene kadar bikaç kere hatırlattı sonunda gönderebildim ve biraz muhabbet ettik whatsapptan. benim taktik hep aynıdır. incelerim analiz ederim tanırım sonra girişirim. ama ruslar hakkında hiçbirşey bilmediğimi birkez daha anımsadım. kızın iletişim şekli cidden farklıydı hiçbir metotla bağdaşmıyordu. hiç bir şekilde olumsuz bir tavrı yok ama bir tuhaf. bende tanımak için uzun anlatımlı sorular sordum. I will tell next time I am little bit busy dedi böyle sonlandı konuşma. ileride ne olur bilmiyorum. ama ben durumdan epey rahatsızım kızdan cidden hoşlandım ve ben böyle bir kızın peşinden koşturabilen türden bir erkek değilim. bırakma yeteneğim iyidir. bırakmasını bilirim yani. duygularımı kontrol edebilirim vs.


Şimdi gelecek sorular şunlar. rus kızları nasıl varlıklardır, nasıl konuşulur onlarla, nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmazlar. Ve birde Şu rus milleti bana hep sıradışı gelmiştir. kızıyla övünen bir ülke olsada adamların her yerde bir tarzı var. müzik desen ayrı bir müzik kafaları var. bilim desen öyle. sanat, ideoloji de. edebiyatta tamamen kendine has bir tarzları var. askeri ve siyasi olarakta. yani bu ruslara çok ayyaş diyorlarda ayyaş millet nasıl bunları yapacak gibi sorular oluşuyor sonra bende. Ve birde rus kadınları bu kadar "kadın olmak"ı biliyor da erkekleri neden kafası güzel bir işin ucundan tutamaz gibi imajlara sahip? Yani bir milletin erkeğiyle kadını arasında bir uyum olur en azından. onlarda o yüzden türk erkeklerini seviyor falan. Cidden sıradışı bir millet ve ülke. bu merak belki beni yulia ile bir yere getirir bilemiyorum. kız ukraynalı bu arada. babamında ukraynalı manitası var. ama sizlere soruyorum abilerim ablalarım, özellikle kalıtsal bir bağlantısı olanlar varsa daha makbule geçer. Tecrübeli arkadaşların bendeniz çekirgeyi aydınlatmasını bekliyorum... ya peşinden gidicem yada tüm bunların güzel bir anı olarak kalmasına izin vericem...

(doğma büyüme istanbulluyum ama dedelerim erzurumlu ve kuzey asyadan göçtükleri söyleniyor bir şekilde ruslara yakınlık duymamın etkisi olabilirmi)

 
Her ırk kendine benzemeyene ilgi gösterir. Ruslar beyaz tenli, sarışın ve renkli gözlü. Erkekleri de aynı şekilde. Bu durumda Rus kadınlar kendileriyle aynı özelliği gösteren erkeklerle sıradan ilişkiler yaşarlar. Türkler göreceli olarak esmer, kıllı. Rus kadınlara benzemediğimiz için onlara farklı gelebiliyoruz. Rus erkekleri genelde ayıdır. Türk erkekleri Ruslara göre çok daha kibardır. Eşinden köpek muamelesi gören kadınların başka erkekler tarafından ilgi görünce gülümsemeye başlaması içten gelen bir şeydir çünkü kadın kişisi kendini değerli hissetmeye başlamıştır. Rusya aslında çok da ileri bir ülke değil. En azından bir Avrupa ülkesi değil. Şu duvarlarında halılar olan evlerde yaşayanlar da Rus. Onlar da bizim gibi arada kalmış bir millet. Benim üniversite hazırlıkta bir Rus hocam vardı. Kadın okuldaki tüm kadınlardan daha güzeldi. Çok tatlıydı, hep gülerdi bana, beni sürekli motive ederdi. İltifat edilince de gülerdi. Bir kez bile Türk kızı gibi birini terslediğini görmedim. Çünkü güzelliğinin farkında olması ona güven veriyor, onu kaygısız yapıyor.


  • dissendium  (25.11.16 12:58:09) 
Babacim bu kadar uzatmaya kasmaya ne gerek var, cevap net ve evrensel, tas gibiler, bildigin tas, ha bir de tatli ve sempatikler, bizim kezbanlar gibi somurtkan ve kezo degil, tabi bizim gorduklerimiz daha cok professonal olanlar, ordinary olanlarda durum nedir bilinmez, fizik yine tas ocagidir da kezo luk kismini bilemeyiz...


  • alttaraf  (25.11.16 13:30:49) 
alakasız bir noktaya değineceğim, fakat öyle bir geçer zaman ki'de Caroline Hollanda'dan gelmişti.
Avrupalı'ydı yani, Rus değil.

----

bunun dışında ruslarla komşuyuz, dolayısıyla "yakınız".
ama bahsedildiği gibi rus erkeklerinin çok kaba ve abuk subuk olmaları, türk erkeğinde daha sahiplenici bir yapı olması etkenlerden bazıları.

aslında biraz denklik de var.
mesela bizim evdeki yardımcımız psikoloji mezunuydu, ama çok cahildi.
eğitim herkeste var ve kalitesiz.
dolayısıyla kişiliğe, akla çok şey katan bir eğitim diyemeyiz.
tabii ki istisnalar da vardır muhakkak, ama genel böyle.

o yüzden oralarda okumuş etmiş kızlar, gelip buradaki göbekli amcalara kadın olmakta zorlanmıyorlar.
yine daha önce yazıldığı gibi, kültür olarak da uyum sağlamakta zorlanmıyorlar, çünkü çok sıkıntılı ve baskı dolu zamanlar yaşadıklarından, arada kalmışlıklarından, buradaki hayatları onlara cennet geliyor çoğu zaman.

yine bu arada kalmışlıktan kaynaklanan, kadının Avrupa'daki gibi aşırı bireyselleşmiş olmaması, türk kültürüne daha yakın kalmalarını sağlıyor.
yani evinin kadını, çocuklarının anası olmaktan hoşlanıyor rus kadınları.
bizim anladığımız tarzda, kocasıyla ilgilenen kadın profiline uyuyorlar.
erkeklerle aralarında öyle bir denge kuruluyor otomatik olarak.

bizim öküz diye beğenmediğimiz erkekler, onların hoşuna gidiyor.
naz niyaz yapmadıkları, nispeten daha "kolay", uyumlu, güzel ve itaatkâr oldukları için de rus kadınları türk erkeklerine hoş geliyor.
birbirini tamamlıyor bir anlamda yani.

bir de para pul meseleleri var, onlar da işin büyük kısmını oluşturuyor aslında, ama herkesin bildiği şeyler olduğu için uzatmayacağım.
uyumlu olmak zorunda da kalıyor çoğu.
kendi yakın çevremden gördüğüm o.
yani buraya geliyor, kendi ülkesinde sıkıntı çektiği için burada biriyle tanışıp, evleniyor.
hem hayatı kurtuluyor, hem rahat yaşıyor.
karşısındaki erkeğe de minnet duyuyor bu yüzden.

az önce bahsettiğim uyum meselesi dışında, yaşam kalitesi olarak da bizim, yani ortalama türk kadınının beğenmeyeceği şeyler, onlar için resmen basamak oluyor bazen, işin özü bu aslında.
e burada da adamlardan talep var.
türkiye iyi koca bulma cenneti gibi bir şey oluyor onlar için dolayısıyla.
  • blatta hiberna  (25.11.16 17:56:55) 
Ikinci ve besinci cevaplara tesekkurlerimi sunuyorum aklimdaki sorulari yanitladigi icin


  • douglas  (25.11.16 20:30:52) 
memleketim kadini yapinca asagilanan seyi dogu avrupa kadini yapinca "kulturleri farkli" diyoruz. bu da var... kadinsi olmaktan cekinmiyorlar, bu da bize hos geliyor.

unutamayacagim bir misal menfi bir misal... pasakliligin kitabini yazabilecek dogu avrupali bir hanim arkadasimiz vardi okulda. kadin uzerinde cesit cesit fena kokuyla geziyordu, siz hayal edin. diger taraftan, yan yana oldugumuzda etraftaki erkeklerin seyredurdugum halini kelimelerle efendice ifade etmem mumkun degil. bu kadar sefalet samimi soyluyorum acikli. konusamiyordu adamlar, ya... konusamamak, bakin...
  • e haliyle  (25.11.16 20:49:18) 
aynen onunlada kimse konuşamıyor hahah. kız vücudu varlığı ile konuşuyor ama ağzımla konuşmama gerek yok der gibi. ben bu sistemi yıkmak için burdayım. acıklı mı ? sen kimsin lan ? diyorum durumun ta kendisine


  • douglas  (25.11.16 23:05:09) 
Ben size slavların neden güzel geldiğini açıklayayım.Burun dudak yapıları genetik olarak güzeldir.Burunları küçüktür.Koca kafalı değillerdir.boyunları kuğu gibidir.Belleri incedir.Bacak boyları vücuda göre uzundur.Bacakları aynı zamanda inceciktir.Tenleri yumuşaktır ve sağlıklı bir beyazlıktadır.Yanaklar pembedir.Diş yapıları muntazamdır.Slavların güzelliği yüzyıllardır bilinen bir şey.

Görüldüğü gibi güzel olmaları ile sarışın ve/veya mavi gözlü olmaları arasında ilişki yoktur.Göz rengi ve saç rengi bir insanı güzel yada çirkin yapmaz.
  • turkuaz  (26.11.16 20:01:05) 
Rus kızları Türk kızlarına çok benziyorlar karakter olarak. Kıskançlar, sahipleniciler, şımarıklar, erkeğe bağımlılar falan filan. Türk kızından ayrıştıkları noktalarda ise pozitif yönde ayrışıyorlar; yani daha iyiye gidiyorlar. Daha güzeller, daha itaatkarlar, daha bağlılar aşk anlamında falan.

benim çevremde gördüğüm her Rus kızı böyleydi. Genellemem tabii ki yanlış olabilir ama on kızın onu da böyle olunca bir arkama yaslanıp iki kere düşünürüm eğer yaptığım genellemeye karşı çıkılırsa.
  • sen git ben geliyorum  (26.11.16 21:03:26) 
@turkuaz çok teşekkürler bende her zamanki gibi teknik takıntısı oluşunca neden diye sormadan edemedim. estonyalılar ve rusların neden bu kadar güzel geldiğini hep merak ediyordum. diş yapıları cidden harika dediğin gibi. gözlemci mode on


  • douglas  (27.11.16 14:32:14) 
çok rus kız tanıdığım var. hepsi eğitimli, belli bir hayat görüşüne sahip. kezbanı değil yani.

-rus erkekleri hayvandır. arada iyisi de vardır ama bildiğin hayvandırlar. bizdeki erkeklerin kadınları sahiplenme olgusuna hasta oluyorlar ama bunu prensesim havasında değil de evin direği sensin hesabı olarak yapıyorlar. türk erkeği daha sıcakkanlı, babacandır.
-trip 0. şakadan anlarlar, kendilerine bakarlar. temizdirler.
-belki bekaret olayına falan takmazlar ama türk kızlarının çoğundan daha namuslu olduklarını söyleyebilirim. dürüstler ve genelde karakter olarak daha güçlüdürler.
-naz yapma işini tadında yaparlar. bizim kızlarımız gibi yaka silktirmezler.
  • dodger  (14.12.16 20:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.