[]

Doğru Tespit mi ?

Aynı kişinin sosyal medyadaki yürümesi ile gerçek hayatta tanışma manevraları çok farklı etki birakiyor değil mi ?

Örneğin aynı kişi orta düzey bir iş yöneticisi olsun.Erkek kişisi sosyal medyadan yürüdüğü kızdan pek cevap alamiyor .Pek takmiyor ama gerçek hayatta bu kız onla iş görüşmesine gelsin ve ister istemez adamın güçlü konumundan etkilenebiliyor ..Yani sosyal medyadan yürüme hiç bir halta yaramazken adamın sosyal statüsü onu etkileyebiliyor ? Doğru mudur ?


 
Doğrudur.


  • medusa  (25.11.16 02:26:23) 
Adamin statusu etkiliyor olabilir ama sosyal medyada adam itici yurumustur, normal hali daha baskadir vb.


  • kuehles blondes  (25.11.16 02:28:59) 
İnsan vücudu, online üremeye uygun evrilmiş değil henüz.

Online yürümelerde insanın beyni, yazılan yazıları işleyerek anlam çıkarmaya çalışıyor. Halbuki doğada, okuma yazma bilmeyen bir dişi bile iri yarı ve kıllı bir erkek gördüğünde üreme hormonu salgılamaya başlıyor. yazı okumak sonradan edinilen bir yetenek, hatta bu yüzden rüyalarımızda hiçbir zaman yazı okuyamayız.

Demem o ki, daha birkaç bin yıl boyunca online yürümeler, fiziksel yürümelerin verdiği etkiyi veremeyecek.

Ancak online yürüme yapanlar, online yürüme imkanı olmayan fakirlerden daha zengin olduğu için yıllar içinde soylarını devam ettirme şansı bulacaklar. online yürüyenlerin torunlarının torunları, online yürüyenleri gerçek hayatta yürüyenlerden daha çekici bulmaya başlayacaklar. insanoğlu online üremeye uygun şekilde evrilecek.

o zaman gelene kadar, kahve içme davetine devam ediyoruz.
  • harzem  (25.11.16 02:39:58 ~ 02:52:56) 
doğru ama tam tersi de doğru.
kimi insan sanalda kendini daha rahat ifade edebilirken canlı görüşmelerde o kadar iyi bir iz bırakamayabiliyor.

  • kemence  (25.11.16 04:00:13) 
ben sanalda kendime aşık edip reelde bırakılıyorum shdjdhdjshsha (erkek)


  • isimsiz uye  (25.11.16 04:11:21) 
ben bir erkeği benim haricimde bişeyle ilgilenirken görürsem daha çok etkilenirim. yani sosyal medyada sadece beni ayarlamak için yaptığı şeyler, konuşmalar ilgimi çekmez asla ama dediğin gibi bir iş yemeğine çıksak veya en basitinden bir mekanda yemek yerken herhangi bir garsonla kesişsem, aynı anda çalıştığı başka birşeye yoğunlaştığı için daha çok ilgimi çeker. yani tanışma amacıyla değil de ekstrem gelişen şeyler favorim.


  • jonestown  (25.11.16 08:24:01) 
jonestown kesinlikle düşüncelerimi dile getirmiş.
erkek tarafı olarak, sosyal medyada kendisine "yürünmesi"nden hoşlanan kadın, benim için eksidedir.
benim yaptığım şeyler ekseninde bir dialoga girdiysek (ya da onun yaptığı) ve buradan sonra karşılıklı flörtleşme adımları geldiyse, o ilişki daha sağlıklıdır.

soruya cevap olarak da, sosyal medyada yürüyen adam, genelde hedef odaklı yürür. her yolu kullanır. bir ilişki yaşanacaksa, bu fuck buddy seviyesi bile olsa karakteri olmalı.

ama tabi günlük hayatında çok katı duran birini, soğuk duran birini gerçekten tanıyabilmek için sosyal medya iyi bir araçtır.
  • kfk  (25.11.16 13:03:15) 
Sadece statüsü değil ama konuşması, davranısları vs de ilgisini cekebilir. Sosyal medyadan mesaj alınca zaten herkesi atıyordur yaklasımı da olabiliyor.
Demem o ki sosyal medyadan yazsa hic ilgilenmeyeceginiz kişiler normal hayatta karşınıza çktığında ilginizi çekebiliyor.

  • lunedi  (25.11.16 14:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.