[]

Kadın-Erkek İlişkileri

-18- 30 yaş arası gençlik çağımız ama bu çağa baktığımızda insanların yüzde 70 i eğitim,iş ,kariyer kaygısı nedeniyle stresli bir hayat yaşıyor .Bu da insanların zamanının çoğunluğunu diğer şeylere ayırdığı için aşk ,karşı cinsi tanıma ,seks vb şeyler doya doya yaşanmıyor katılıyor musunuz ?




 
Türkiye'nin çoğunluğu, Batı'nın azınlığı için doğru.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (25.11.16 02:12:34) 
Bu senin hayatı nasıl yaşadığına bakar.
18-25 yaş arası üniversite çağı dersek ve maddi bir sıkıntı yoksa çok rahat sevgiline vs vakit ayırırsın. ama ben okul birincisi olmalıyım gibi kasarsan elbette bu işler zor.

üni ile iş arası bir dönem var ki insanın en zorlu dönemi, burada bir şey diyemem. okul bitmiştir, iş bulmak zorundasın. çok iyi bir üni ve çok iyi bir iş seçeneğin yoksa epey zorlanırsın. hayatının kırılma anıdır çünkü. bir de erkeksen askerlik vardır.

İş bulma sürecinden sonra da izin günlerini değerlendirme, sosyalliğinle alakalı durumlar var. ki bu yaştan sonra zaten insanlar belli bir olgunluğa geliyor, aşk hayatında öncekiler gibi büyük saçmalıklar yaşamıyorsun.

bence türkiye'de asıl sorun bu yaştan sonra başlıyor. iş çevrende karşı cins pek yoksa o oranda aşk hayatın da etkileniyor. olanların da birçoğu ya evlenmiş ya da ciddi ilişkiler içerisinde oluyor.
  • quagliarella  (25.11.16 04:43:38) 
konu stres, iş güç değil. baskıcı bir toplumda yaşıyoruz. bekar iki kişi arasındaki ilişkiye toplumun bakışı belli. bu yüzden cinsler arası mesafe artıyor.


  • zgrydn  (25.11.16 08:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.