[]

Garip degil mi? partner ihtiyacı

Mental ve fiziksel yönden saglıklı bir birey olmam icin illa birine ihtiyac duymamız size de garip gelmiyor mu? Sevgililikten filan bahsediyorum. Illa herkesin hayatında biri ya da birileri olmak zorundaymıs gibi.Olmayanlar azınlıkta ve onlara uzaylı gibi bakılıyor nedense. Bu niye böyle? Insanoglu keske bi partnere ihtiyac duymadan yasayabilseydi. Yalnızlık dönemlerim cok oldu, sadece mastürbasyonla takldgm, sevgi, paylasm yönünden hayatımda kimse olmadıgı dönemler, ne oldugunu iyi bilirim.Siz ne düsünüyorsunuz dostlar?




 
playing star again +1

Mesele canlı organizma diye tanımlanan yapının kendi türünü devam ettirmek istemesinden çıkıyor. Niye bu güdü var bilmiyorum. Kadın-erkek ilişkisinin, hangi seviyede olursa olsun, çekirdeğinde "çiftleşip, soyu devam ettirme" misyonu var. Zihinsel olarak bunun tersini uygulamk, insanı irademiz, bilincimizle mümkün. Fakat organik olarak baktığında, taraflarda bir rahatsızlık yoksa, çiftleşmeme gibi bir seçenek yok.

Bu işin basit ve tüm organizmalarda geçerli olan tarafı. Homo sapiens sapiens gibi en gelişmiş organizmayı denkleme koyunca partner ihtiyacının sebepleri ve ihtiyacın karşılanmasının yöntemleri de dallanıp budaklanıp karmaşık bir sisteme dönüşüyor. Bu sistem de hem genetik olarak atalarımızdan bize geçiyor hem de yaşadığımız dönemde çevremizde kendini bize maruz bırakarak etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Partnersiz, kendini mastürbasyona vererek yaşarsın elbette. Ama dediğim gibi, yukarıdaki sistem, insanoğlunun bu çağında artık organizmanın bir parçası haline gelmiş. Ondan dolayı teklere uzaylı muamelesi yapılıyor.
  • kaportaci mahmut  (25.11.16 02:20:06) 
"illa" gerekmiyor ki nereden çıkardın onu? ihtiyaç duyulsa da o ihtiyacı neden duyduğunu sorgulayıp aslında ihtiyaç olmadığı sonucuna bile varabilirsin.


  • matrix  (25.11.16 04:07:46) 
insanlar yalnızlıktan korkuyorlar. bence derinlere inince en büyük nedeni bu. yalnızlığı sevmek, korkmamak lazım. en değerli şey günümüzde. sosyal medya çağında bu biraz zor tabi. hayatta sevmeye değer bir şeyi bir amacı bulamamak. bu yüzden de sevmeye değer birini aramak. belli bir yaştan sonra da tabi toplum baskısı aile baskısı. bana sorarsan hiç gerek yok böyle şeylere. isteyen istediği şekil yaşar, yaşıyor da zaten. yaşayamayan birey kendi kişisel istekleri yerine toplumsal isteklerin beklentilerin normların dışına çıkamıyor.


  • olkol  (25.11.16 04:26:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.