[]

Derdiniz nedir ?

Yaş cinsiyet meslek ? Alayım dertlerinizi .




 
işsizlik


  • pide  (24.11.16 17:26:38) 
23 E. Bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim bu seneye kadar kendimi yeteri geliştiremedim. Potansiyel işsizim.


  • emrefb1907  (24.11.16 17:29:13) 
kız yok.


  • kelepir  (24.11.16 17:30:18) 
Kalacağım bir derse gitmeyi bıraktım. Artık Perşembe günleri okula gitmeyeceğim. Cuma günüm zaten boştu, şimdi iyice okuldan kopmuş oldum. Finallere kadar ders çalışmak zorundayım. Hoşlandığım kızı da göremiyorum. Ki görsem de bir şey olacağı yok. Alçak irtifada seyrediyorum şu anda.


  • dissendium  (24.11.16 17:32:34) 
alesten 80 üstü almak :(


  • nax  (24.11.16 18:04:36) 
Soru işaretinden önce bırakılmış boşluklar.
Başka derdim yok, evet.

  • pike  (24.11.16 18:09:00) 
krdi kartı borcu


  • _k_u_z_g_u_n_  (24.11.16 18:31:17) 
40 e mühendis. ingilizce bilmemek, öğrenenemek.


  • delicevat  (24.11.16 18:52:36) 
1 sene türkiye'de kalmak zorunda olmak ve para.


  • ripolip  (24.11.16 18:57:03) 
clash of clans botu idi. sorun çözüldü bugün :)


  • gneral  (24.11.16 19:13:43) 
cok yorgunum. cok calisiyorum ve kimsenin bunun farkinda oldugunu zannetmiyorum.


  • e haliyle  (24.11.16 19:15:31) 
Öncelikle: kotusozluk.com

Şükür bi işim var ama göt kadar ofiste işi öğrenmeye çalışan bir mühendis olarak bi sıcak bi soğuk (genelde soğuk) muameleye maruz kalıyorum ve bu da moralimi bozuyor.

Bahsettiğim kadın beş yıldır burada çalışıyor, patronun has adamlarından biri ve geçenlerde bir hatamdan dolayı kendi aramızda çözebileceğimiz büyüklükteki bir sorunu patrona ispiyonladı ve iki gün boyunca patron odasına çağırdı ve bizi şöyle rezil ettin, biz böyle ciddi iş yapıyoruz, her hatanın bedeli vardır temalı tekrarı olursa seni siktir ederiz temalı konuşmalara maruz kaldım. Beni ispiyonladığı yetmiyor gibi bir de trip attı, yemeğe tek gitti, ben de tek gittim haliyle (normalde üç kişiyiz biri Amerika'da olduğundan).

Bunların haricinde işle ilgili böyle dediğim şeyi ilk başta hayır öyle değil diye reddedip sonra dolambaçlı yoldan işte böyle diyerek benim dediğime getirmesi var ki beni çıldırtıyor. Bu şekilde yanlış bir şey söylediysem de bak senin dediğin gibi değil işte tecrübe konuşuyor havalarına giriyor ki yine çıldırıyorum.

Yeni iş baksana olm manyak mısın derseniz kendimi hala bu işte yetkin görmüyorum, böyle davrandıkları zaman işe yaramaz ve gerizekalı gibi hissediyorum, iş başvurusu ve mülakat süreci beni geriyor, buradan bunların üzerine kovulma ihtimalimi düşünmek germekten beter ediyor. Bir yandan yaşım geçiyor, elimde tutunabileceğim, çıkarıp masaya vurabileceğim bir yetkinliğimin hala olmaması da canımı sıkıyor ama sanırım biraz sabır, biraz sıkı çalışma temposu lazım bunları aşabilmek için de.

Oh içimi döktüm rahatladım, cevabı silerim belki daha sonra.
  • chicha  (24.11.16 19:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.