[]

YGS- LYS Yardım

Merhabalar.

Sınava en yakın soruları hazırlayan yayın ya da dershane hangisidir? Hangi soru bankasını almamı önerirsiniz. Dershaneye gitmiyorum ve sınava hazırlanıyorum. Elimde kardeşimden kalma FEM dershanesinin 2015 soru bankası var. Bir tane daha kitap almak istiyorum.

Aranızda dershane öğretmeni olan ya da sınava hazırlanan birileri varsa ve bu konuda bilgi sahibiyse bana tavsiye verebilir mi bu konuda ?

Teşekkürler.

 
hangi dersler için? tm-mf? şu anki düzeyiniz nedir, kaç net yapıyorsunuz denemelerde?


  • tosiba  (24.11.16 18:50:24) 
@tosiba
5 sene önce TM'de 6000. Tam rakamı hatırlamıyorum şuan. Düzeyimi bilmiyorum dershaneye gitmediğim için ama bir fikir verirse; Fem'in ygs mat1 soru bankasında yapamadığım 4-5 soru oluyor.(genelde konuların son testine geldiğimde. )Mat1, mat2 ve geometri için soruyorum bu arada, yazmayı unutmuşum. Şuanki hedefim TM'de 10bin.

  • vatandasacartcurtyok  (24.11.16 19:23:14 ~ 19:25:34) 
ben de hazırlanıyorum bu yıl.

fem gittikten sonra onun yerini karekök aldı diyebilirim. iyi düzey biriyseniz zaten diğerleri vakit kaybı olur. karekök zaten yetip de artan bir düzeyde. matematik kalesi diye bir sitede cevapları var.

şöyle de bir bilgi vereyim, meb kazanım testleri var. geçtiğimiz yıl hep bu testlerden çıkmış sorular. onlara da kesinlikle bakın. artık onlardan çıkacakmış. meb'in bir nevi kendi yayınlarını destekleme politikası diyebilirim.

geometri için ben birey b kullanıyorum. karekök de iyidir elbette. ama birey'in çözümleri olduğu için güzel oluyor. bunu bitirince ben de karekök'e geçeceğim. karekök gerçekten kaliteli bir yayın.

mat2 için hocamın bize verdiği yayın tavsiyeleri var. türev ve limit için yüzde yüz veya sonuç yayınları alın dedi. integral için de aynı yayın olacak sanırım. yüzde yüz sanırım tek tek çözümlü. kalın da bir kitap. ama ben yine de karekök alacağım. onu daha çok beğendim.

eğer ayrıca edebiyat da düşünürseniz, en iyi yayın limit diyebilirim soru bankası olarak. yayın denizi'ni de konu anlatım olarak kullanıyorum. hocamın coğrafya için de tavsiyesi karekök (20 net civarı için).
  • tosiba  (24.11.16 20:15:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.