[]

PS4 Pro En Avantajlı Nereden Alınır?

Arkadaşlar Merhaba,

Fiyatlar her yerde aynı sanırım ama Axess ya da Word kart'a para puan iadesi gibi avantajlar düşünüldüğünde nereden alınmalı?

İkinci soru: şu sıralar oyunlarda da indirimler var. Amerika psn store'da mesela star wars: battlefront 10.5 Dolar, far cry primal 15 dolar. Oyunları psn store'dan satın alsam daha sonra konsolu aldığımda sorun yaşamadan indirebilir miyim?

Üçüncü soru: Elektronik ürünlerde 6 taksit sınırı varmış, bunu biraz daha artırmanın bir yolu mevcut mudur?

Teşekkür ediyor, içimizde öğretmenler var ise öğretmenler günlerini kutluyorum.

 
amazondan alan çok fiyat uygunluğundan dolayı. bildiğim kadarıyla da 1 yıl garantisi var türkiye'de. zaten bi sorun çıktığında amazon ilgili davranıyor. bi değerlendir bence.


  • aytac3  (24.11.16 13:00:45) 
@aytac3

Amazon'da kargo ücreti çok çıkıyor, Amerika'da da arkadaşlar var Aralık ayında gelecekler ama vergisiyle 428 dolara geliyor şu an. TL karşılığı ise 1450 Lira. 250 Lira daha ucuza geliyor ama garantisi 1 yıl daha az. Black friday indirimlerini de takip ettim hiç göremedim, fiyatı en azından 50 dolar düşse ve yanında bir de oyun gelse getirtmeyi düşünecektim. Genelde indirimler standart ps4'te olmuş.
  • tiny toon  (24.11.16 13:23:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.