[]

radore email kotası

merhaba arkadaşlar.

türlü sıkıntılarla radore'ye taşıdım hostingi. ucuzdu. transfer yapınca ekstra indirim de veriyordu ve ben de standart paket yerine eBiz aldım.

radore.com

bi baktım email kotası 500 mb. dedim hacı bu ne? dedi ki isterseniz Bayi paketi alın.

Bayi paketi aylık 50 lira.

Şimdiye kadar hiçbir yerde böyle bir şey yaşamadım. hostgator'da filan. galiba yine oraya geçeceğim buranın miadı dolunca.

şimdi ne yapabiliriz. kota doldukça mailleri yedeklemekten başka?

yandex'in email servisi var galiba bedava. hosting yine şart ama mail sınırının bu kadar olacağını sanmıyorum. pek bilgi sahibi değilim. bilen varsa...

 
yandex e gec hocam.
hic bir sorun yasamazsin. 15 20 gb yer var yani rahad. google gibi bir bakıma.

kurumsal yandex ten de domain i kaydediyorsun
sana tavsiyem root klasorune xxxxx.html diye dosya koy diyecek o sekilde domain in sana ait oldugunu kanıtlarsın.
sonra mx ayarını yapiyorsun hosting den yandex teki bilgilere gore.
mail.yandex.com dan giriyorsun.
  • kingcyrax  (24.11.16 12:47:27) 
yandex mail'e geçin bence. Hostingi taşımadan sadece dns panelinden mx ayarını değiştirerek mailleri yandex'e aktarın.

*** Türkiye'de genel olarak mail gönderim kotası bulunuyor. Bu da kötü bir durum evet.
  • teknikekip  (24.11.16 12:48:48) 
radore çok çok çok yanlış bir seçim. bana sormadan etmeden paketimi yükseltmişler 3 katı fiyatı da hesabımdan çekmişler. otomatik olduğu için farkına da varmamıştım. tesadüfen gördüm tüm parayı geri aldım.

domain sadece mail için kullanılacaksa hostinginizin olmasına gerek yok. ns bilgilerini yandex'e yönlendirebiliyorsunuz. detaylar: yandex.com.tr
  • enaz3kedi  (24.11.16 13:41:25) 
@enaz3kedi site değil ama hosting olması gerekiyor. sitenin kök dizinine bir dosya koymak gerekiyor çünkü doğrulamak için. verdiğiniz linkte de yazıyor. yoksa bakmıştım ona. onu görünce ekşidim. yoksa site yok. sırf mail için hosting aldık.

hayır parasını ben vermiyorum zaten ama şimdi sadece mail kullanacak adama da aylık 50 liralık paket al diyemem. (o da indirimle 50 lira)

çok teşekkürler herkese. biraz olsun rahatladım.
  • supergirl  (24.11.16 23:27:44 ~ 23:28:57) 
ben kendim de bu şekilde kullanıyorum.
yapılışını şurda anlatmışlar:
www.mduman.net

en olmadı ücretsiz bir hostinge yönlendirip oradan yapabilirsin.
  • enaz3kedi  (25.11.16 12:13:45) 
teşşekkürler o zaman seneye de böyle yapayım =) şimdi zaten 100 liraya aldım. hem belki site kuraruz.


  • supergirl  (26.11.16 23:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.