[]

hiçbir zaman ispatlayamayacağınız şüphelerinizden kurtulmak için

ne yapıyorsunuz?




 
hislerime güvenip ona göre davranıyorum. pek yanılmadım çünkü, eninde sonunda gerçek çıkıyor o şüpheler.


  • nathanieltroy  (24.11.16 10:40:08) 
reel verilere ve ihtimallere göre hareket ediyorum.


  • zgrydn  (24.11.16 10:46:24) 
beni çok anlamsız ve zor durumda bırakmayacaksa şüphelerime göre davranıyorum. bi nevi kendimi korumaya alıyorum. çok yakın bi arkadaşıma güvenimi kaybettim ve ondan uzaklaştım, pişman değilim.


  • klar  (24.11.16 10:51:15 ~ 10:51:24) 
@nathanieltroy, şüpheler çıkacak derken de kafayı sıyırma aşamasına gelebiliyorsun ama.
@zgrydn'nin dediği gibi reel verilere göre düşünüp hareket etmek daha akıllıca.

ben de şüphe de bir köşede dursun dersem benim tüm hayatımı kaplayabiliyor. şüpheyle oturup şüpheyle kalkabiliyorum. tehlikeli.
  • for day to break  (24.11.16 10:51:31 ~ 11:04:57) 
x kişisinden şüpheleniyorsam (atıyorum başka birine bir sırrımı söylediğinden mesela) gidip açık açık soruyorum. lafı hiç dolandırmadan. genelde cevap hep "vallahi de ben söylemedim" oluyor. ben de peki diyip o şüpheden kurtuluyorum. ama sonra bir daha o kişiye çok ciddi bir sırrımı söylemiyorum mesela. ya da şüphelendiğim şey her neyse daha dikkatli oluyorum. bölyece hem x kişisi eğer gerçekten sırrımı söylemişse benim bunu tahmin ettiğimi anlıyor yani salak yerine konmamış oluyorum, eğer söylememişse de zaten x kişisiyle ilişkimi aynı seviyede sürdürmeye devam ettiğim için hiç problem çıkmıyor.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (24.11.16 11:05:54) 
ortalama sağlıklı insan ise şüphe boş yere oluşmaz. hatta insanlar doğalında şüphelenmemeye eğilimlidir. özetle şüphe varsa %90 altında bir şey çıkar.


  • orpheus  (24.11.16 16:33:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.