[]

Araç Park Yeri Kiralama

İstanbul'da bulunduğum yerde büyük bir park problemi var. Öyle ki evin önüne 3-4 tane araç sığdığı halde, yer bulamıyorum. Sokaktaki apartmanların alt katları da dükkan olduğu için park sıkıntısı gittikçe büyüyor. Bazı komşular da sağolsunlar su bidonu, duba koymak suretiyle kendi bölgelerine park ettirmiyorlar. Park edersen de silecekleri kaldırıyorlar, sürekli park etsem arabayı da çizerler.

Belediyelerden ücret mukabilinde evin önü için park yeri kiralanabiliyor mu? Bu tür söylemler duymuştum ama internet üzerinde böyle bir bilgiye rastlamadım. Var mı böyle park yeri kiralayan? Ücreti ne kadar? Beyaz masayı aramadan önce burada bir fikir sorayım.


 
Aynı sorun bende de var. Lokasyon Bakırköy. Belediyeyi aradım fakat hiçbir çözüm üretemediler. Bazen 1 saat boyunca park yeri aradığım oluyor. En son bir kere daha belediyeyi aradım ve sokaktaki demir korkulukları kestirip onları kilitli yapacağımı, bu işin cezasının ne kadar olduğunu sordum. Cezası 100 tl imiş. Capacity'nin aylık park yeri ücreti 250 tl :) şimdi o korkulukları kesip kilitli yapacak bi usta arıyorum. :)


  • kaderimse np  (24.11.16 10:13:12) 
Dostum çok zor lokasyona göre, o yüzden zaten insanlar bi dünya para verip sitelere taşınıyorlar. Berbat bir durum, allah kolaylık versin. Park sorunu yüzünden adam öldürüldü bizim orada (Küçükköy, GOP)


  • roket adam  (24.11.16 11:27:53) 
İzmir'de ticari araçlar dışında özel park yeri tahsis etmek yasak. Yani evimin önünü çevirip, belediyeye para ödeyeyim diyemiyorsunuz ne yazık ki.

Orada da durum buna benzerdir muhtemelen. O nedenle özel otoparklara aylık abone olmaktan başka çare yok.
  • teknikekip  (24.11.16 11:54:42) 
Ben de niye böyle özel park alanı görmüyorum diyordum (engelliler için gördüklerim hariç) demek ki millet uyduruyormuş.

@roket; ben eskiden orada yaşıyordum,kimi vurdular, tanıdık mı yoksa?

@kaderimse; Ben ayda 250TL benzin yakmıyorum, o neymiş öyle?
  • Tutkun  (24.11.16 13:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.