[]

sözlük çaylaklıkla ilgili

çaylak 10 entry girip beklemeli mi ben bu mantığı anlamadım?
adam gibi entry yazsa olmuyor mu yani, neymiş entry sayısı arttıkça onay zorlaşıyormuş. iyi de nerede rekabet, herkes 10 entry yazıp aynı sürede beklemek zorunda mı? kimi 3 5 ayda yazar olur, kimi 3 5 yılda.



 
10'dan fazla entry girsen bile sadece ilk on entrye göre seçilir ya da secilmezsin diye biliyorum.


  • ezkaza  (24.11.16 01:06:07) 
dostum binlerce entryi kim okuyup onaylayacak.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (24.11.16 01:10:38) 
ben şunu anlamıyorum, tee kaç yıl önce 1 sene bekleyip alınmıştım sözlüğe. o zamanlar kolay kolay alınamıyordu insanlar, bir kalite vardı.

şimdi kalite yerlerde sürünüyor, resmen önüne gelen sözlüğe giriyor ama insanlar hala uzun süreler bekliyorlar. 2 yıl falan diyenleri gördüm geçen gün burada, şaşırdım bayağı. madem seçiciliği bıraktılar, bu süreler hala niye uzun? madem süreler uzun olacak, seçicilikten niye vazgeçildi? kafamda deli sorular.
  • knight of cydonia  (24.11.16 02:54:33) 
İnanılmaz derecede saçma bi algoritma, az kişiyi al iyi seç ama seçeceğini de bekletme adam iki yıl çaylak diye bişi mi yazmasın.


  • body electric  (24.11.16 07:56:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.