[]

Football Manager kadro güncellemeleri

fm 2005 veya 2006 yı oynamak istiyorum. fakat iki oyunu da defalarca oynadığım için yeni bir kadro güncellemesi olsun istiyorum. var mıdır böyle birşey? oyunların çıktığı zamandan yaklaşık bir sene sonra falan yapılan güncelleme paketlerini değil de daha yenilerini istiyorum. mesala 2006 için 2009 da yapılmış bir paket var mıdır? bi de hangisini indireyim karar veremedim. 2005 mi 2006 mı?

not: turksportal sitesini kullanıyorum normalde ama orada da bildiğim kadarıyla kastettiğim yenilikte birşey yok.


 
www.addmanager.com 'u deneyebilirsin. fm2010 çıkana kadar fm08'in güncellemeleriyle devam etmiştim bu site sayesinde.


  • mistiqkedi  (18.12.09 21:30:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.