[]

ücretsiz yağ ölçümü

Merhaba, metroya doğru yürürken ücretsiz yağ ölçümü standı gördüm ve ölçüm yaptırdım. Öyle obez biri değilim, 55 kg filanım, ama aşırı yüksek çıktı. Merkezimize gelip ücretsiz detaylı analiz yaptırabilirsiniz deyip numaramı aldılar. Dikkat ettim, benden önce ve sonra ölçtürenler de yüksek çıktı. Sorum şu: Bu ölçüm aletinin ayarlarıyla oynayıp insanları çekme amacı güdüyor olabilirler mi, neden detaylı analiz de ücretsiz olsun ayrıca, hayrına yapmıyorlar ya (özel bir sağlıklı yaşam kulübü yapıyor bunu)?




 
@want2die, vücut kitle endeksim normal sınırlar içerisinde, yağ oranım çok fazla çıktı, işte bu nasıl olabiliyor anlamadım zaten...


  • amabunuyapmayacaktin  (23.11.16 17:14:39) 
boyunu ve buldukları yağ oranını yazarsan sonucun doğru olup olmadığı daha iyi anlaşılabilir. ben de yağ ölçümü yaptırdım, tartı tanita markaydı. sonra caliper alıp kendim ölçtüm benzer sonuçlar çıktı. bir de ölçülmeden önce aç olman, uyandıktan sonra belli bir süre geçmiş olması, aynı gün spor yapmamış olman ve başka kurallara uyman gerekiyor doğru çıkması için.


  • cikis yolu  (23.11.16 17:27:00) 
ölçümden en az 3-4 saat önce bir şey yiyip içmemeniz gerekiyor, yoksa vücuttakileri yağ olarak algılıyor cihaz. bununla beraber regl, antibiyotik kullanımı vb sebepler de yağı fazla gösterebilir.

ama beden kitle endeksi ile yağ oranı farklı şeyler yine de. spor yapan birinin kas-yağ oranı ile yapmayanınki bir olur mu? vücudu oluşturan oranlar şeklinde bakın olaya.
  • vejeteryanvampir  (23.11.16 19:23:34 ~ 22:42:14) 
Hmm, yanlış ölçüm olmuş dediklerinize göre... Çok teşekkür ederim postacılar size :)


  • amabunuyapmayacaktin  (23.11.16 22:02:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.