[]

aura görenler

Ben ayda birkaç kez odaklandığımda bazı insanların auralarını görüyorum. Bunlar konuşmacılar oluyor genelde öğretmenler veya eğitimciler oluyor genellikle benim için. merak ettiğim şu. www.youtube.com şu herifin az önce kanalına girdim bari ilk videosunu izliyim dedim. göreceksiniz deniz kenarında kafası tam ufukta kalıyor. 3 dk sonra birden görmeye başladım. benim görmelerim genellikle arkaplana dayalı oluyor. net temiz bir akraplan varsa daha hızlı görüyorum. anlamadığım şey sanal olarak gördüğümüz insanların insanların aurasını nasıl görüyoruz ne alaka sonuçta sadece monitör ? (viral değildir ansızın açtığım bir duyurudur, sanıyorum buna çok az kişi yanıt verecek.. kim aura görüyor ki leyn!?)




 
ben de görüyorum aura

mesela: i.hizliresim.com ya da i.hizliresim.com
  • feel the blanks  (23.11.16 00:19:16 ~ 00:21:11) 
Göz aldanmasıdır o, mesela yüksek kontrastlı bir çizime uzun süre bakıp sonra beyaz duvara bakınca da hayali görüntüler oluşur, onun gibi bir şey.


  • mikro patlama  (23.11.16 00:27:54) 
abi sen de bi çeşit astiğmat falan vardır
ya da plütonyum mu içtin? radyasyon falan mı kemirdin?

  • supermatik  (23.11.16 00:31:42 ~ 00:32:06) 
görme değil de aynı frekanstaki kişiyle hayatımda ilk defa karşılaştım. kafanız tatlı bir kaşındığındaki gibi bir his oluyor. çakralarla alakalı bir durum sanırım ve hayattaki en güzel olaylardan birisi.


  • evimin paspasi  (23.11.16 00:34:54) 
Ben de istiyorim keske gorsem:( aslinda dogal yetenegim var gibi de nasil gelistirebilirim kendimo onu bilmiyorum


  • shefucks  (23.11.16 00:42:06) 
heheh ekşisözlükte sormayaydım her sorunun yeri farklı nede olsa değilmi dürüst olalım şimdi materyalistlerin anlayamayacağı şeyler var. neyse sevgili ateist dostlarımın bunu izlemesini istiyorum www.youtube.com budistim ben.


  • douglas  (23.11.16 00:57:36) 
valla ben aura görüyorum. ama benim gördüğüm auralar, migrenden kaynaklı zigzag şeklinde auralar.


  • antikadimag  (23.11.16 01:02:17) 
ilacınız bende.

www.thiaoouba.com

cansız bir kayıttan yani videodan aurayı nasıl gördüğünüzü sorgulamaktasınız, işte bu tür sorular sizi doğru yanıta götürür. occam'ın usturası kuralına göre sizin durumunuzda en yalın açıklama: öğretmen, konuşmacı, genellikle arkaplan ile kontrast içeren, arka plan ile farklı açılardan aydınlanmalara (pencere, tavan ışığı vb) maruz kalan sınırlı hareketli cisimlere bir süre baktığınızda oluşan ışık yanılsamaları. yoksa 3. dk ile 1. dk arasında bir fark yok, olay videoyu / şahsı izledikçe gözünüzdeki reseptörlerden kişinin renk bandına polarize olmaları, obje ufak ufak hareketlendikçe de reseptörler hemen sıfırlanamadıklarından arkaplana denk gelen alanlarda negatif izler algılamaları. bu videoda koyu renkte olan abimiz hareket ettikçe etrafında açık pırıl pırıl bir iz bırakıyor o nedenle.
  • kaichi  (23.11.16 01:26:05) 
videoda aura dedigin sey color correctiondan sonra videodaki hareketten dolayi ortaya cikan birsey. yuksek kontrast gecislerinde hareket halindeki cisimlerin kenarlarinda olusabilir. aura falan degil.


  • jack n brooks  (23.11.16 01:26:06 ~ 01:26:38) 
Aura vidyoda görünmez.

sdfsdgsdfsd

P.s. Aura normalde de görünmez ama gerçek olduğunu varsayarsak bile durum yanlış yani.
  • Adramelekhh  (23.11.16 04:19:03 ~ 04:20:28) 
videoyu izledim de, adamın üzerindeki giysi aura geçirmez zaten. o nasıl bir şeydir arkadaş, biraz ezio'dan almış, biraz rihanna'dan almış...


  • knight of cydonia  (23.11.16 04:46:30) 
auranın gerçekte görünüp görünmediğini bilmiyorum ama enerjiye inanan bir insanım. bazı insanların görebileceğini düşünüyorum. fakat videoda görünmez, evet.


  • dedimmidemedimmi  (23.11.16 10:18:12) 
Kaichiye tesekkurlerimi sunarim aranan kan bulundu


  • douglas  (24.11.16 13:23:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.