[]

Kedilerden anlayanlar bakabilir mi?

Arkadaşlar linkteki kedinin hastalığı nedir? Ailemin yaşadığı yere veteriner haftada bir geliyor ve daha 2 günü var gelmesinin. O yüzden inşallah varsa aramızdaki veterinerlerden, kedi sağlığından anlayanlardan acil bilgi lazım..1 haftadır böyleymiş :( fotoda gözükmeyen kuyruğun öteki tarafı da böyle, başka bölgede yok.

i.hizliresim.com

Daha önce bahçede tüyleri dökülen bir kediye veteriner tavsiyesi ile exoderil sprey kullanıp iyileştirebilmiştim. Bu dökülme için kullanabilirmiyim?

 
valla fotoğraftan mantar izlenimi veriyor ama veteriner baksa daha hayırlı olur bence. 2 gün daha durabilir bu kedicik. öyle görünüyor.


  • kedili madam  (22.11.16 16:15:41) 
o bölgeyi sürekli kemirmeye çalışıyor mu, kaşıntısı var mı?


  • pide  (22.11.16 16:20:24) 
@kedilimadam inşallah değildir ya dicem ama bende öyle düşünüyordum sorarken.. :( tüyleri dökülen kedi vardı bahçede demiştim, ona iyi gelen exoderil mantar içinmiş, kullanayım merhaba dersiniz vet görene kadar? @pide nin dediği gibi o bölgeyi kaşımaya, kemirmeye çalışıyor, hani şu 2 gün belki biraz olsun rahatlatırmı? Bişey yapmadan durmak istemiyorum.. :(


  • placebo z  (22.11.16 16:33:47) 
mantar...kullan gitsin.


  • cedex  (22.11.16 16:36:43) 
ketoral şampuan kullanın iki günde bir. en azından veteriner gelene kadar bi kere kullanmış olursunuz. sonrasında bölgenin nemli kalmaması önemli. iyice kurutun. dediğiniz merhemi bilmiyorum belki o da iyi geliyodur mantara. ben hep ketoral kullanıyordum. en son da tricopom kullandım o da iyi geldi. travazol merhem de mantara iyi geliyor bu arada


  • pide  (22.11.16 16:39:29 ~ 16:40:39) 
İnsana bulaşma durumu nedir arkadaşlar? Nette kimi kaynaklar bulaşıcı kimisi değil diyor..:S ona göre önlem alalım mesela, evde antibakteriyel sabun bile yok şuan :)


  • placebo z  (22.11.16 17:09:54) 
dört senedir mantarla uğraşıyorum köpeğim yüzünden. bi kere bende çıktı iki sene önce. ondan mı bulaştı denk mi geldi bilmiyorum :) tedbirli olmakta fayda var. her şeyi yıkayıp sirkeyle ovup, örtü, kıyafet vsyi ütüleyebilirsiniz.


  • pide  (22.11.16 17:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.