[]

bu yazı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

abartı, eksik, fazla var mı sizce?

www.medyaege.com.tr


 
yazan kişi evde kendi sabununu yapıyor, odun sobası yakıyor, cep telefonu ve modem kullanmıyorsa sorun yok. cevap hayırsa gereksizce didaktik bir tavırla yazılmış.


  • sir gawain  (22.11.16 12:56:48 ~ 13:01:09) 
Belli noktalarda hakli denebilir, cogu abarti.


  • evrim halkasi  (22.11.16 12:59:15) 
bir kismi abarti bir kismi dogru, cok kolay uygulanabilecek ve atlanan seyler. kimse sehrin gobeginde kat kaloriferini atip soba kurup ona odun tasiyacak halde degil, bunu dusunmek ahmaklik ama sekerin kanser yaptigi ya da karbonatin guzel bir temizlik malzemesi oldugu gayet bilinen seyler.


  • kassiopeia  (22.11.16 13:04:00) 
bu yazıyı daha önce bir facebook sayfasında okumuş ve çok geri zekalıca bulmuştum. her zaman geçmiş yaşamın iyi olduğundan dem vurulan bir düşünce kalıbına takılınılarak yazılmış bir yazı. he tabi sanki geçmişte götümüzü kerpetenle sıkıştırsalar oh ne güzel günlerdi denilebilecek malca bir yaklaşım. kanser denen yaratık benim de canımı çok yaktı nedenini bilmiyorum ama burda yazılanlarla ilgisinin olduğunu pek sanmıyorum.


  • for day to break  (22.11.16 13:41:02) 
adam son derece haklı. yerden göğe kadar hakkı var.


  • babilbaligi  (22.11.16 13:52:21) 
kapitalizmin amacı yeni ürünler satmak, şehirdeki hızlı yaşama uygun, içeriğin çok da önemli olmadığı ürünleri pazarlamak, sonrasında bu ürünlerin pek de sağlıklı olmadığı anlaşılınca da organik-doğal pazarı oluyor bir de.

birebir doğrudur değildir diyemeyeceğim ama doğada çözülebilen, ekolojik ve iyi fiyatlı ürünler bulabilirsiniz, ben ayrıca hayvan deneyi yapıp yapmamış olmasına da önem veriyoruz, çok uygun fiyatlı şeyler var. biraz daha uğraşıp www.zehirsizev.com deki gibi tariflere bakabilirsiniz.

kendimizi tümüyle soyutlamak mümkün değil ama salam, sosisin, monosodyum glutomatın, parabenin vs zararlı olduğu kanıtlandı, bunun için uyanık olmak lazım tüketim yaparken.
  • kaset  (22.11.16 14:13:48) 
Kanser modern yasamla ortaya cikmis bir hastalik degil. Yazidaki her sey yanlis diyemem ama kanser oranindaki artisin yazida bahsedilmeyen pek cok nedeni var:
- Tip bilimi gelisti, teshis orani artti
- Insanlar eskisinden daha uzun yasiyor ve yasla birlikte kanser olma ihtimali artiyor
- Kanser hastalari tedavi ile senelerce yasayabiliyor ya da iyilesebiliyor, bu da toplumdaki kanser hastasi oranini artiriyor

Dogala donelim tamam, ama dogal olup kansere yol acan seyler de var. Mesela gunes. Bazi virusler. Bazi hastaliklar. Maymunlar da kanser oluyor. Diyet ve cevresel faktorlerin etkisi tabi ki var. Ama bu dogal hayata donsek her sey mukemmel olurdu anlayisi yardimci olmaktan cok kostek oluyor, bana sorarsan.

Ayrica "sokaktaki her on kişiden üçü kanser"? Hayir degil.
  • motrax  (22.11.16 19:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.