[]

Yan odada hunharca horlayan adam

Ciddi anlamda tavsiye istiyorum.

Ecnebi bir memleketteyim. Bana çok boktan bir oda verdiler. Tek kişilik bir oda ama diğer odayla arada servis dışı bir kapı var. Çok eski bir kapı, bazı yerleri koli bandıyla kapatılmış ki yan odanın ışığı falan gözükmesin.


Neyse, yan odadaki küçük boyutlu çinli öyle bir horluyor ki uyku haram oldu. pamuk tıkadım olmadı, üstüne bere taktım olmadı öyle böyle değil duvarlar titriyor. Kendisiyle samimi değilim ama birbirimize hep saygılı olduk birşey alınca birbirimize ikram ederiz vs vs.

Ben bu sesten nasıl kurtulabilirim? Yurt müdürlüğüne söylesem de ayıp değil mi yani?

Teşekkürler.

 
Küçük boyutlu Çinli nedir abi ya. :) Ben olsam yetkili birine durumu açıklayıp odamın değiştirilmesini isterdim.


  • dissendium  (22.11.16 01:47:11) 
kapıyı tıklat aradaki?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.11.16 01:48:09) 
abi asmr dediğimiz seslerle uyumakta sıkıntın yoksa şunu indir, telefona at ve kulaklığı tak, mis gibi hiçbir şey duymadan uyursun.
ben böyle yapıyorum uyumadığım zamanlarda
www.youtube.com
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (22.11.16 01:52:11) 
Apartmanda farklı katta (hangi kat onu çözemedim daha) horlayan adamın sesinden bile uyuyamayan biri olarak o dert çekilmez, mümkünse yurt idaresi ile konuşup odanı değiştir diyorum.


  • buff  (22.11.16 01:56:47 ~ 01:57:07) 
Üst solunum sisteminde bir sorun olup olmadığını sorabilirsin hatta uyku kalitesini de ekleyebilirsin bu soruya. Araya horlamayı katıp biraz da abartırsan doktora gitmesini sağlarsın ve bir taşla iki kuş vurarak hayra vesile olursun.


  • yaren  (22.11.16 02:08:59) 
yurtta kalıyorsun böyle dertler var ve çekmen gerek ne yapalım...
horlayan sevgilim var ve çektiğinin on katını çekiyorum bazen :D
bence erken uyumaya başla geçe kalmazsan uyursun o horlayınca da uyanmazsın :D
  • fasulyek  (22.11.16 02:49:14) 
fasulyek+1 Erken uyumaya ek olarak kulak tıkacı kullan.


  • mikro patlama  (22.11.16 03:18:39) 
ya açık söyleyeyim ukalaca olmasın ama ecnebi memlekete giderken bu ihtimali hiç mi göz önünde bulundurmadınız? ben çantamda sürekli şundan taşıyorum. otobüste rahatsız olurum, kütüphanede rahatsız olurum, parkta rahatsız olurum takarım diye.

www.amazon.de

ben evde tek kalıyorum ama bazen buzdolabı sesinden rahatsız oluyorum takıyorum, uyurken camı açıyorum araba sesi geliyor takıyorum etc.
  • kurnaz  (22.11.16 03:20:16 ~ 03:20:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.