[]

bu kulaklık almaya değer mi?

bu işlerden anlamam hiç fakat istiyorum bir headphone kulaklık almak iyisinden. bir filmde gözüme hoş gelmişti bu kulaklık benim.

harman kardon soho wireless:
www.dr.com.tr

sizce günlük kullanım ve fitness için hoş mudur bu kulaklık? wireless olması artı mıdır, eksi midir kablolu olanının çok daha ucuz olduğunu düşününce?

 
bu işlerden anlamıyorsan bu paraya alacağın herhangi bir şey seni tatmin eder. fitness için çok uygun olmaz, düşer. onun haricinde fitness yaparken dolce&gabbana gömlek giymek gibi durur...


  • baba jo  (22.11.16 00:24:18) 
@baba jo
evet, çok klasik tipli bir kulaklık gibi sanki ama gidip de beats filan almayı düşünmüyorum. gözüme en havalı geleni bu oldu şimdiye kadar.

@want2die
kulakiçi kulaklıklardan nefret ediyorum maalesef. kullandım daha önce. ayrıca wireless bir şey daha iyi olur gibi düşünüyorum. bacağımı kabloya takıp da telefonla beraber kulaklığı yere düşürdüğüm çok oluyor.
  • jack of hearts  (22.11.16 00:31:05 ~ 19:38:04) 
anlayamadım. benim dediklerimde herhangi bir saygısızlık mı söz konusu acaba? her gün birkaç saat boyunca kullandığım bir aksesuar bu. almışken güzelinden, kalitelisinden almak istiyorum. araba, ev filan almak isteyenleri, çocuğunu hangi özel okula göndermesinin daha mantıklı olacağını soranları filan da aynı şekilde eleştiriyor musun? şu üslubunu da hoş bulmadım hiç. dediklerinden ötürü züppeliğimden utanıp özür dilemem filan mı gerekiyor şimdi? ne kadar kazandığımın, neye ne kadar vermeyi makul gördüğümün filan kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum burada. ayrıca çok da uç bir ürün göstermiyorum. kafasında 1500 liralık beats'lerle dolanan çocukları görünce de çevirip benzer laflar ediyor musun merak ettim.


  • jack of hearts  (22.11.16 01:04:54 ~ 01:06:45) 
tamam o zaman. ya tavsiye ettiğin şeyin modelini alayım, ya da patronunun cep numarasını.


  • jack of hearts  (22.11.16 01:30:24) 
sesi iyidir, durusu iyidir ama flat oldugu icin kulagi kavrama gibi bir durumu yok. kulaklarin hafif kepceliyse bile duzgun oturmayabilir kafana. spor yaparken rahat durmaz.


  • jack n brooks  (22.11.16 01:45:23 ~ 01:45:54) 
geçen şunu görmüştüm,

www.philips.com.tr

kablosu da kevlar. dayanıklı baya
  • evimin paspasi  (22.11.16 08:31:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.