[]

domain transfer ama mail kapanma tehlikesi :S?

merhaba arkadaşlar başlıkta tam ifade edemedim ama sorunu şöle izah edeyim.
godaddy de bir arkadaşın hesabında web tasarımını yaptığım bir şirketin domaini var ara sıra hosting kapanıyor domain kapanıyor falan godaddy gibi büyük bir firma olmasına rağmen memnun değiliz.

birde amaç tabi domaini o arkadaştan alıp sağlamda bir hesapta tutmak. kısacası domaini türkiyede bir firmaya transfer etmek istiyoruz.

ancak korkum şu info@.... mail adresleri çok yoğun çalışıyor bir gün kapalı kalması bile büyük zarar ettirebilir. godaddy de hesabı olan domain sahibi arkadaşa desem transfer kilidini aç mail adresinide benimkiyle değiştir transfer edicez.

acaba kaç gün sürer transfer işlemi ve info@ gibi şirketin önemli bi maili kapalı kalırmı nasıl ederizde şirketi mağdur etmeden bu transfer işlemini gerçekleştirebiliriz.

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler,

 
transfer icin yaklasik 7 gün verirler genellikle bazi firmalar. bu 3-4 günde yapilabilir.

benim calistigim firmada da elimde bulunan alan adlari ani el degistirmesi gerekiyorsa, ayni firmada müsteri icin baska bir hesap acildiginda, o hesaba tüm haklar devredilebilir. Ve bu islem bir kac dakika icinde olur. godaddy bu olaya izin veriyor olabilir ben kullanmadim. sorun sorusturun.
  • aheste cek kurekleri millet uyanmasin  (18.12.09 15:03:45 ~ 15:04:04) 
e sorun kesintiyse domaini almayın ordan, kalsın. hostu değiştirin?


  • slavez  (18.12.09 15:26:42) 
godaddy'de varolan 1 alan adımı (ki toplamda 1 taneydi) kullanışlı bir paneli olmadığından (veya alışamadığımdan) sadecehosting'e taşıdım. sadece 2 gün sürdü.

sh.com.tr'yi domain konusunda kesinlikle önerebilirim. dns yenilenmesi de oldukça hızlı. toplam 94 domainime ev sahipliği yapıyorlar.
  • elmalili hamdi yazar  (18.12.09 16:27:56) 
google apps standard


  • plainwalker  (18.12.09 18:16:18) 
şirketin maillerinin bir gün bile kapanmaması gerekiyor.
anladığım kadarıylada mailleri aksatmadan domain transferi mümkün değil.
teşekkürler,

edit: google apps standard araştırıcam teşekkürler
  • bytarik  (18.12.09 19:50:27 ~ 19:51:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.