[]

wall street english seviye belirleme

iyi akşamlar. bugün wall street english'e "hazirana kadar ielts'ten 6 almam gerekiyor, sistem hakkında hiçbir şey bilmiyorum, bilgi almaya geldim" dedim, seviyemi belirlemek için bilgisayardan bir test yaptılar.
tam olarak nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama referans olması açısından TED konuşmalarını %90 oranında anlayabiliyorum ve quora'da uzun bir cevapta bilmediğim kelime sayısı 3'ü 5'i geçmiyor diyebilirim. İngilizcem B2+ diye sınıflandırılabilir yani tahminim. Sordukları soruların çoğunu da doğru yaptığımdan eminim.
Bana şu an girecek olsam IELTS'imin 0-3 bandında olacağını ve hazirana kadar bu açığı ancak özel dersle kapatabileceğimi söylediler. Hatalarımı görme adına cevap anahtarı istediğimde "sorular sistemden random geliyor, cevapları çıkaramıyoruz o yüzden" dediler.
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı, bu adamlar böyle mi?

 
yemişler seni.

ted konuşmalarını altyazısız %90 oranında anlıyorsan en azından reading ve listeningin b2 civarındadır. altyazılı anlıyorsan da gayet iyi. o kadar kolay değil ted konuşmalarını bu oranda anlamak.

nasıl bir seviye tespit sınavıymış ki o içinde speaking ve listening ve hatta writing bile yok.

dil kurslarınıza paranızı kaptırmayın. cidden size güven veren bi özel hoca tutun, onunla sıkı çalışın.

seviyeni merak ediyorsan:

www.cambridgeenglish.org

şuradan sample paper'ı indir. oradaki soruları çöz. en azından listening ve reading hakkında net bir fikir edinirsin.

writing ve speaking için de güvendiğin ve ingilizcesinin iyi olduğunu bildiğin biri varsa onlardan yardım iste.
  • reavelyn  (21.11.16 19:38:12) 
yemişler seni +1. dediğin gibiyse şu an girsen en kötü 5.5 alırsın. 0-3 ne allah aşkına. dolandırıcı alert.


  • jangbogo  (21.11.16 19:59:48) 
Duvar sokağı bunun daşş.ğını yesin

www.edx.org
  • herp  (21.11.16 20:41:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.