[]

Telefon önerin lütfen :) ?

Arkadaşlar, severek kullandığım z3 compactımın ekranı kalktı,kasmalara da başladı. elime para geçince değiştireyim diyorum.

ama piyasa çok hareketli ve takip edemiyorum.Önerilerinize açığım.

Ios da kullandım,Android de. Androide karşı bir ön yargım yok.

Sarjı iyi gitsin,kamerası iyi foto çeksin yeter hedefim en az 2 sene sorunsuz kullanmak.

Bütçe android için en fazla 1500 lira diyelim. (gerçi yurt dışında yaşıyorum telefonlar Türkiyeden 500 lira falan daha ucuz)

asus zenfone 3
xiaomi m5 plus
huawei p9 araştırmalarım sonucu öne çıkanlar.

LG falan istemiyorum.

Amerikadan arkadaşa iphone 7 plus da aldırabilirim ama takıntım yok.

fikri olan yazsın lütfen.

 
oneplus 3 için çok olumlu konuşuluyor. 400 dolar. bi de bunun yeni modeli çıktı oneplus 3t şeklinde, o da 440 dolar. fakat aralarında çok minik farklar var. o fark 40 dolar eder mi bilmem. ikisi de son derece yeni telefonlar.

linklediğim sözlükteki yorumlarını da okuyup bi gözden geçirebilirsin. benim de mevcut telefonumun değiştirme zamanı yaklaşıyor, tamamen çalışmaz hale gelince bunu almayı planlıyorum şimdilik.
  • cevap botu  (21.11.16 03:41:22) 
sony xperia m5


  • kurnaz  (21.11.16 03:43:51) 
Telefonu temel amaçları için kullanıyorsanız ve yurtdışında iseniz iphone veya çinli üreticilerin (xiaomi, oneplus) telefonları olabilir.Ben olsam iphone alırım geçerim.


  • murtiii  (21.11.16 03:46:00) 
Asus kullaniyorum. Zenfone 2 sanırım. İyi hoş, fiyat performans olarak baya iyi hatta. Lakin iste kamera konusunda ara ara ben de iphone alicam ulan diye haykırasım geliyor. Ama belki zenfone 3ünki iyidir.


  • klar  (21.11.16 04:50:08) 
Zenfone 3 max kullanıyorum. Şarjı min 2gun gidiyor. Kamerası da fena değil.


  • melengich  (21.11.16 08:25:35) 
Lenovo Vibe p1 şarjı efsane.


  • mhm  (21.11.16 11:10:46) 
Bulundugun ulkede satiliyorsa oneplus 3t kesinlikle.


  • signore  (21.11.16 11:23:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.