[]

uzak mesafe ilişkisine giriş

2 ay önce facebook'tan beni bir kız ekledi. kimsin necisin derken muhabbet baya ilerledi. sonra iş sevgililiğe kadar uzadı. konuşmadığımız şey kalmadı. ama gel gör ki kızla henüz yüz yüze görüşemedik. kız normalde ayvalık'ta yaşıyor ama karabük'te okuyor. bense istanbul'da yaşıyorum. yani arada bayağı bir fark var. önceden samimi değildir dedim ama kız bayağı ciddi. ben de ciddiyim ama uzak mesafe ilişkisi benim midemi bulandırıyor. hadi bir kez görüştük diyelim ee sonra? sıradaki görüşme kim bilir kaç ay sonra olacak. daha öncesinde de buna benzer bir şey yaşadım ve görüşemeden bitti. duyurusunu bile açtım hatta. o yüzden uzak mesafeye tövbe etmiştim ki bu çıktı. açıkçası bana çok zor geliyor, siz ne dersiniz?




 
saçmalık buluşsanız bile kızın canı sıkılıp neden göstermeden kestirip atabilir. ayrıca oh ne güzel be biz kıza mesaj atsak rastgele sapık diye ifşa eder mesajı canı sıkılan kız erkeğe atınca sevgili buluyor.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (21.11.16 01:00:08) 
kesinlikle olmaz, kendini iyice kaptırmadan vazgeç.


  • fragile lady  (21.11.16 01:13:25) 
Henüz ilerlememişken bitirmek en mantıklısı.
Halihazırda sağlam temeller üzerine kurulmuş güzel bir ilişki varken okul, iş gibi nedenlerden dolayı ilişki uzak mesafe ilişkisine evrilebilir ama ilişkiyi uzaktayken başlatmak pek mantıklı değil bence.

  • pike  (21.11.16 01:37:37) 
şu tesadüfler meselesi işte. koca bir örnek resmen.
facebook'tan ekleyen hiç tanımadığın bir kişiyle tanışma sürecinde, olumsuz özelliklerden çok olumlu olanlar dikkat çeker. çünkü biz insanoğlu tesadüflere anlam yüklemek üzere programlanmışızdır.
yani diyeceğim o ki, bu kız dünyadaki son kız ya da senin anlaşabileceğin son kız değil. sevgili olmanızı gerektirecek bir durum da yok. ortak bir gerçekliği paylaşmadan bu tür sevgililik hadiseleri çıkmaza girmeye pek müsaittir. fazla düşünmeye de gerek yok. sağlıklı bir sonuç alınması zor.
milyonda bir yaşanabilecek mucizeleri göz ardı etme hakkımı sonuna kadar kullanıyorum.
  • kfk  (21.11.16 02:21:25) 
ölü yatırım
gençliğinize zamanınıza yazık

  • fasulyek  (21.11.16 02:49:07) 
Ya herşey mümkün aslında ama sanırım yine de fasulyek +1. Karar gene senin tabii...


  • klar  (21.11.16 05:06:13) 
Yabma


  • humblebirth  (21.11.16 08:28:07) 
Görüşücen. Yalandan bir ilişkiye başlayacaksınız. Sonra kıza arkadaşları bak ekrem sana yazıyor gerçekçi ol biraz diyecekler. Bir süre sonra kız mesajlarına geç cevap vermeye başlayacak. Sonra cevap vermemeye. Sen de kızıp atarlanacaksın. Kız da atarlanmanı bahane ederek ilişkiyi bitirecek. Kız ekremle sen kendi kendine..


  • twelfth  (21.11.16 16:43:08) 
Terkedilmeyi göze al ve ağırdan al. Kendini kaptırma. Bırakıp gidebilecek taraf sen ol.


  • olay mahalli  (21.11.16 18:06:03) 
hiç bulaşma. bilmiyorum uzak mesafeden yürütenler var ama sonradan aynı yerde yaşama ihtimalleri olan kişiler hep gördüğüm kadarıyla. sizin yoksa hiç başlama.


  • tiredpanda  (21.11.16 18:06:57) 
başlamadan bitir.


  • sen git ben geliyorum  (26.11.16 21:12:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.