[]

Çalışmayan kişiye vize

Hiçbir yerde çalışmayan, emekli/öğrenci de olmayan kişi, davetiyeyle İsveç'e gitmek istiyor.

Nasıl yapalım? Ne evrak verelim? Çıkar mı?


 
3-5 tane evi var mı?


  • cekilmis gayfe  (21.11.16 00:32:19) 
@cekilmis gayfe

tapu mu koyuyoruz öyle bi durumda?
  • innatedesire  (21.11.16 00:35:01) 
Isvec'e kacmayacagini garanti etmeniz lazim. Malvarligi yoksa bu durumda cok zor.

Bir de bu kisinin elbet bir yerden geliri vardir, ac ve evsiz oldugunu dusunmuyorum. O gelirini gostersin
  • kuehles blondes  (21.11.16 00:36:29) 
evet evi varsa alabilir. yoksa imkansıza yakın vize alması


  • cekilmis gayfe  (21.11.16 00:41:38) 
Gidebilme ihtimalin ve banka hesap cüzdanının doluluğu doğru orantılı. Ben aynı durumdayken Londraya gittim. 5 günde vizem çıktı.


  • andy kaufman  (21.11.16 00:41:44) 
@kuehles blondes

kendi birikmiş parası dışında düzenli geliri yok. aileyle yaşıyorsa ailesinin geliri/mal varlığı gösterilebilir mi örneğin?
  • innatedesire  (21.11.16 00:44:55 ~ 00:46:03) 
Ne kadar dolgun banka hesabi, o kadar iyi.
Ailesi sponsor olacaksa gosterebilir tabi tum mal varligi ve gelirini ailesinin. Ogrencilerde oyle oluyor ama atiyorum kisi 40 yasindaysa bunu kabul ederler mi bilmiyorum.

Ama davetiye bence direkt geri teper, hem ustune bir sey yok, calismiyor etmiyor, hem de isvecte ona davetiye verecek tanidigi var. cok supheli.
  • kuehles blondes  (21.11.16 00:53:17) 
40 yastan kasit da, hani kazik kadar adam olmus bi baltaya sap olamamis a ornek vermek icindi tabi, yoksa yas siniri filan yok ailenin sponsor olmasinda bildigim kadariyla.


  • kuehles blondes  (21.11.16 00:54:02) 
Ornek vermek gerekirse italya benzer durumda vize vermiyor. Bi de cogu durumda davetiye daha negatif etki yapabiliyor. Ozellikle akraba falan olunca hims bu da yerlescek kesin gozuyle direk reddedebilirler.


  • fosforlu cevriye  (21.11.16 05:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.