[]

Kıbrıs - askerlik

Sevgili galyalılar,

Baştan diyeyim mobil olduğum için arama yapamadım.

Sorum şu: önümüzdeki hafta usta birliği için Kıbrıs a gidecek bir arkadaşım var. Orda telefon olayları vs.hakkında bilgisi olan var mı?
Askercell, normal hat hangisi olur? Haftaya iki gün yol izni olacak, ne yapabilirsek kar.

Bir el atın gencler!

 
Tek söyleyebileceğim ankesörlü telefon kartını buradan almasın.
Buradan alırsa oran olarak 5 misli fazla para öder.

Oradayken cep telefonu kullanmadığım için hat olarak yorum yapamıyorum.
Telefon dışında başka sorusu varsa da yardımcı olabilirim.

*Teslim günü ne yazıyorsa o gün gitsin. 1 gün önce gitmek gibi bir enayilik yapmasın.
Zaten havaalanında epeyce bir süre bekletilecek, sonra da ktm tadında yaşanılırlığı oldukça düşük 1-2 tabur gezecek. Kendi birliğine teslim olması aşağı yukarı 2 günü bulacak. O yüzden kağıtta yazan günde teslim olması onun lehine.
  • wrench  (20.11.16 23:29:12 ~ 21.11.16 20:38:40) 
Ben 2015 Yazında askerliği orda yaptım.benim yaptığım zamanlarda askercell yoktu. Kıbrısta bildiğim 2 tane servis sağlayıcı var. Birisi Turkcell diğeri telsim evet adı Telsim. Turkcell yer yer telsime göre daha iyi çekiyor. Ikisinde de seçenekler var mesela aylık 100 dk 150 dk 20 tl 25 tl gibi ( fiyatları tam hatırlamıyorum ) kimlik olmadan alınıyordu benim zamanımda. Ilk 2 hafta dışarı çıkamayabilir o yüzden havaalanından alabilir indiğinde. Birliğindeki askerler yardımcı olur hangi paketi alacağı konusunda. Bi de erkenden Kıbrıs'a gidecem diye heveslenmesin aynı günün sabahında da girse gece dönmeden de girer aynı. Teslim gününü geçirmesin yeter. Havalimanında epey bekletiyorlar.


  • sutu seven kamyoncu  (20.11.16 23:31:57) 
Teslim günü tek bir gün mü yoksa birkaç günlük bir şey mi? Aynı dönem askere giden arkadaslarım aralarında bir iki gün farkla gittiler, bu da mı öyle?


  • asm  (20.11.16 23:58:32) 
ankesörlü hat için orada kendi kartları var. buradakiler söylendiği üzere geçmez. oradakiler de pahalıdır zaten. bilgisi olsun.

bizim zamanımızda askerde telefon yasaktı, bizim bölükte kullanan vardı tabi ama büyük risk idi. şuan serbest oldu diyorlar cep telefonu. orada havaalanında vb edinebilir telsim kartını.

arkadaşın biraz sıkıntılı bir askerlik yapacak bu arada, şanslı birkaç azınlık yerden birine düşmez ise. daha fazla bilgi istersen özelden de yardımcı olabilirim.
  • eindaclub  (21.11.16 12:47:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.