[]

idm (internet download manager) kullananlar bir bakın hele

programı chrome'a entegre yaptım. karşıma çıkan bir videoyu indirmeye kalktığımda (sağ üstteki kutucuğa tıkladığımda) bana 25 tane liste çıkarıyor. hepsinin de adı aynı oluyor. haliyle hangisini indireceğimi anlayamıyorum. bunu çözmenin bir yolu var mıdır? orada sadece 720p, 780p gibi, sadece o videoya ait ana seçeneklerin görünmesini istiyorum.

şimdiden teşekkürler...


 
idm'yi güncelleyin, son sürüm olmadığı sürece böyle sorunlar çıkıyor.


  • feel the blanks  (20.11.16 20:16:51) 
dur la dur.

crackli ise sakın güncelleme. 25 tane liste çıkar. hepsi aynı videoya ait. bende öyle.

lan yoksa güncelledin mi?
  • sansar  (20.11.16 20:23:36) 
sansar:

henüz güncellemedim de hepsi aynı video'ya ait biliyorum onu elbette ama öyle tombala çekemem. boyutları fark ediyor. ben neyi indireceğimi seçebilmek istiyorum. yoksa o özelliğin bir esprisi kalmıyor. ne yapacağız?
  • matrix  (20.11.16 20:52:09) 
Videonun o site üzerinde bulunana boyutlarına göre liste getiriyor.En azından youtube üzerinde böyle


  • murtiii  (20.11.16 22:51:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.