[]

tıraş makinası

selamlar,

saç, sakal-bıyık ve vücuttaki diğer tüm bölgelerdeki kıllarda kullanabileceğimiz bir tıraş makinası var mı? daha önce hiç makina kullanmadım. bilmiyorum o yüzden. başlıklarını falan değiştirip de tüm vücutta kullanabiliyor muyuz? saçları zaten sadece 3 numara yaptığım için o kısım sorun olmaz sanırım.
internetten sipariş vermeye vaktim yok ne yazık ki.

özetle basit olsun, sağlam olsun, portatif olsun. aldığım zaman sonsuza kadar kullanmak isterim. böyle bir alet var mı?
hemen bugün çıkıp istanbul içinde bir yerden almam gerekiyor.

teşekkürler...

edit: fiyatları ne civarda olur?

 
Philips, Braun, Remington, Fakir gibi markaların böyle makineleri var. En donanımlılarının 10 ayrı başlığı oluyor, her yerini kesiyorsun. Vatan bilgisayar, bimeks gibi büyük elektronikçilerde bulabilirsin


  • kaportaci mahmut  (20.11.16 17:23:23) 
Alacağın marka powertec. Berberlerin makinasıdır, vücudun her yerini keser. şarjlıdır, motoru iyidir, ömürlüktür. her yerde kullanırsın. Herhangi bir berbere gidip powertec makina nereden alabilirim diye sorarsan gösterirler yolunu.
Powertec tr-600 den inanılmaz memnunum. en fazla maksimum 70 TL'ye yıllarca kullanırsın.

  • mithy  (20.11.16 17:29:20) 
Uzun ömürlü olsun istiyorsanız mutlaka elektriğe bağlı çalışabilen bir model alın. Birçok makine sadece şarj edildikten sonra çalışıyor ve 2 sene sonra pil ölünce makine de çöpe gidiyor.


  • mikro patlama  (20.11.16 17:30:40) 
www.hepsiburada.com
Çok kaliteli, kullanımı kolay, temizlik sıkıntısı yok.Abimde var bende kullandım

  • neyyirnevcivan  (20.11.16 17:31:43) 
Ben bir adet 7 başlıklı mı ne BaByliss var, bi tane vücut kılları için kafası dönen Remington, alırken pek araştırmadan almıştım ikisinden de memnunum ama internetten "kesinlikle yorumlara bak" diyebileceğim nokta şu: Bu allahın cezası BaByliss fişe takılı çalışmıyor. İlla şarj edeceksin sonra kullanacaksın. Şarj bitti diyelim fişe takıp birkaç saat beklemen lazım. Remington öyle değil mesela direkt takıp devam ediyorum.

bu modelden modele bile değişiyor galiba. Bende bu markalara böyle denk geldi, sen bugün direkt alıyor bile olsan telefondan aç bi yorumları oku.
  • rodriguez2  (20.11.16 18:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.