[]

araba icin telefon tutucu

selam,

arac icin telefon tutucu ariyorum, telefon kabi kullanmadigim icin miknatislilar konu disi.

Cama yapisanlar mi iyi yoksa klima izgarasina takilanlar mi? navigasyon filan da kullaniyorum. hatta direkt link verseniz negzel olur.

 
ben 2sini de kullandım.

cama yapıstırılanlar bi süre sonra çıkıyor gevşiyor.

klimaya takılan spiderpodiumlardan aldım. iş görüyor ama onu da iyi ayarlamak lazım. ben tam ayarlayamadığım için telefon yamuk duruyor :)
  • false pretension  (20.11.16 18:10:53) 
ben de klimaya takılanlardan kullanıyorum ve memnunum. ancak bir uyarı yapayım, mutlaka o ızgaradaki hava akışını durdurmak lazım çünkü soğuk olunca telefon kendini kapatıyor (batarya donması) ve çok sıcak olduğunda da telefon ölümüne ısınıyor, aşırı sıcak uyarısı veriyor. hatta direkt yüze ısı verildiğinde ızgara kapalı olsa bile sıcak geldiğinden yine tehlikeli boyutlarda ısınıyor. sürekli ayaklara veriyorum bu yüzden.

benim kullandığım şunun aynısı ama başka bir satıcıdan almıştım: tr.aliexpress.com
  • theseachange  (20.11.16 18:34:38) 
izgaraya zarar veriyorlarsa en temizi cama yapisanlardan almak gibi, ara sira a101de goruyorum, alayim onlardan o zaman :)


  • fakyoras  (20.11.16 18:39:37) 
bende urban revolt diye bi tutacak var kalorifer peteğine takılıyor.

arabayı sattım 20 tl'ye bırakırım sana istersen. bimeks'ten 50 tl ye almıştım.
  • drystedb efficacious  (20.11.16 18:52:09) 
A101 den aldım. Ayni gün tutucu dişlerinden birisi kirilinca silikon ile yapistirdim. 7-8 ay olacak. Taş gibi saglam, camı da güzel tutuyor, tavsiye ederim. Maliyet 5tl.


  • vampir akrep  (20.11.16 23:36:51) 
Navigon marka bulursan al, senelerdir kullanıyorum iPhone 5S ile...


  • osmanyueksel  (21.11.16 01:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.