[]

Yaşanılabilir Batı Şehirleri

Selam,

Yıllardır doğuda köylerde görev yapmış biri için batı şehirleri (ya da gelişmiş ilçeleri) önerebilir misiniz?

Aranan özellikler:

1- Yobaz bir şehir olmasın.
2- Kiralar uçuk olmasın. (1000 tl gayet uçuk)

Bu ikisi temel özellikler. Olmazsa olmaz. Diğer özellikleri es geçilmiş durumda.

Ya rahat bir yer, ilçeyse şayet büyükşehirlere ulaşım rahat olsun ki istenildiğinde gidilebilsin,

Arkadaş cefasını çekti, şimdi sefa sürmek istiyor en azından :)

Teşekkürler

 
canakkale . kiralar hakkinda bilgim yok ama bence arkadasinin aradigi sehir.


  • 1917  (20.11.16 14:39:48) 
çanakkale balıkesir merkez ve ilçeleri olabilir


  • limoncello  (20.11.16 14:46:45) 
Türkiye'nin en yaşanır şehrini Eskişehir olarak görüyorum, arkadaşının kriterlere de uyuyor.


  • Lethe  (20.11.16 14:49:29 ~ 14:51:13) 
Çanakkale hakikaten ucuz bir yer. Bir de tabi ki Muğla diyeceğim.


  • buff  (20.11.16 14:51:59) 
bursa
balıkesir
çanakkale
aydın
manisa
muğla
mersin

yıllardır doğuda görev yapmış birisiyse eğer hemen ev almasını tavsiye ederim. çünkü 3+1 normal şartlarda bi evi 750-1000 tl bandından aşağıda bulamazsınız. bulsanız bile oturabilecek koşullarda değildir.
  • dedim ben sana  (20.11.16 16:06:36) 
Orta kalite aydınlık ve ucuz kiralar= aydın


  • kedimbitmis  (20.11.16 23:27:46) 
bir izmirli olarak bence türkiyenin en yaşanası kenti=çanakkale

sakin güvenilir ve aydın bir şehir. birkaç defa gittim hepsinde memnun kaldım şehirden
  • nundu  (21.11.16 00:01:56) 
Çanakkale olmaz hacı. yeter lan. ne zaman bu tarz sorular ya da başlıklar olsa sözlükte ya da burada hep cevap çanakkale. istanbula benzeteceksiniz güzelim şehri. çanakkale insanı kötüdür gelmeyin. yeter valla yeter. sıkıldım etrafta oradan buradan kopup gelmiş tip görmekten. al işte sana çanakkale insanı. arkadaşın gelirse karşıaşacağı tavır da yaklaşık olarak böyle olur. şehrin büyük çoğunluğu bu sinir noktasına erişmiş durumda. yeter bak. allahın adını verdim yeter. gelmeyin yönlendirmeyin aklınızdan geçirmeyin. zaten her yaz günü birlik gelip gidip sikip atıyorsunuz şehri yeter. istanbulun arka bahçesine döndü şehir. ne pis kentmiş bu istanbul lan. silivri, selimpaşa derken kendi çevresini sikti sıra tekirdağa geldi onu da piç etti şimdi çanakkale. yeter! gelmeyin valla gelmeyin. istenmiyorsunuz.


  • elestirman  (21.11.16 00:43:44 ~ 00:45:53) 
Bi sakinleş ya şampiyon @elestirman. Nedir bu sinir, asabiyet? Anlamadım ki? Çanakkale size mi tapulandı? Yıllardır millet doğunun köylerinde çalışıp dururken vatan-millet edebiyatı yapılır ama bu kişi bunca yıl zorluk içinde yaşayıp sonra "gidebilirse" (ki orası da belli değil) en azından yobazıyla uğraşmayacak bir yere gidip azıcık da olsa rahatlamak istiyorken sizdeki bu tavırlar nedir? Hayır, sadece öneri alınıyor. İlla gidilecek de denmiyor. üslubunuz çirkin, tavrınız çirkin. Sakin olun, çıkın o güzel şehrinizde oksijen alın biraz iyi gelir. Seviyesizce yorum yapacaksanız bence hiç yapmayın bir daha.


  • cemallamec  (21.11.16 17:27:14 ~ 17:29:04) 
doğuda çalışıldığında vatan-millet-sakarya edebiyatı yapalar kimlerse gidin onlara ağlayın. bana ne? gelmiş bir de doğuda çalışmak bir erdemmiş de şimdi hak ettik batıyı der gibi mesaj yazmışsınız. çalışmayaydın. çalıştıktan sonra da bıdı bıdı etmek nedir? çanakkale bana tapulanmadı tabii, ama istanbulu istanbullular sahiplenmeyince ne hale geldiğini gördük. ben kenti savunuyorum. istenmiyorsunuz. ne istanbullu, ne doğulu, ne batılı... git kim olursan ol git, nereye gidersen git. arkadaşınıza söyleyin işte. "abi çanakkale iyi dediler ama duyuruda bile bir tane herife denk geldim neredeyse bıraksan küfür edecek kadar kaba ve saygısızdı. şehir güzel olsa bile insanları çok boktan, yaşanmaz abi öyle yerde" deyin. bunu bütün ülkeye söyleyin hatta. yeter ki daha fazla gelmeyin.


  • elestirman  (21.11.16 21:17:13) 
Çanakkale çok iyi git diyeceğim.


  • cemallamec  (21.11.16 21:40:41) 
Doğuda uzun yıllar görev yapmışsan ucuzluğa ve tenha yerlere alışmışsındır diye düşünüyorum. bursa'nın ilçeleri olabilir, eskişehir olabilir. denizli'yi araştır.


  • komando kani var bende  (21.11.16 21:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.