[]

Hayvana tecavüz edene bir şans daha verelim

www.cumhuriyet.com.tr

Şaka mı abi bu?

Lan çoluk çocuk hayvan insan demeden bi kurumun derdi sadece ve sadece "duduklemek" olabilir mi ya?

 
Ya ben şu anda kendimi tam olarak nasıl hissediyorum biliyo musun; böyle su da değil vıcık vıcık çamur gibi ve ağır bir şeyin içerisine artık sadece burnum dışarıda kalacak şekilde batmışım ve etrafta da yardımcı olacak kimse yok gibi.

Pisliği ve sıkışmışlığı artık gerçekten fiziksel olarak hissetmeye başladım. 7'den 70'e, yerden göğe, batıdan doğuya, erkekten kadına, hayvana, insana, bitkiye, ağaca, kuşa, ormana, dağa, kıra, denize kadar güzel olan, kötü olan ne varsa ayırt etmeden sikmedikleri şey kalmadı. Siktiler, öldürdüler her şeyi. Ya anlayabilsem, anlayabilsem ve katılmasam olan bitene yine bi derece rahatlayacağım haa şu şu yüzden oluyor anladım diye. Ama anlayamıyorum ve boğuluyorum.
  • buff  (20.11.16 14:45:14 ~ 15:14:18) 
yorumsuz artık her şey sözün bittiği yer, diyecek gerçekten bir şey yok


  • limoncello  (20.11.16 14:48:04) 
Bu derece saçmalıkları gerçekten aklım almıyor. Düşünemiyorum yani. Tahayüül edemiyorum gerçek olabildiğini. Algılayamıyorum. Düşünebildiğim tek şey, bunlar neden yapılor, ne amaçla bu sinir ve nefret yaratılıyor? Neden destekleniyor? Cevap bulamıyorum. İnsanlık, yani kalan son insanlar yaşamaktan hayattan insanlardan bu derece soğutulabilirdi. Kilit nokta buydu herhalde ve bastılar. Daha ne olabilir bilmiyorum.


  • neynep  (20.11.16 14:56:16) 
Yeni demokrasi getirme hazırlıkları. Başka hiçbir mantıklı açıklaması yok. Olamaz. Mümkün değil.


  • yaren  (20.11.16 15:07:54) 
Ya cidden meteor düşse ülkeye de topluca ölsek. Başka isteğim yok. Bu lafladı güya eğitimli kişiler söylüyor. Galiba hiç hayvan sevmemiş, başını okşamamışlar. Amk ya! Ölelim ya hemen.


  • cemallamec  (20.11.16 15:11:22) 
akp insanların sinirini nasıl bozacağını hangi tepkileri uyandıracağını sosyopsikolojik olarak çok iyi biliyor o yüzden gündemi deforme etmek için bu tip şeyleri durduk yere ortaya atıyor. mantıklı açıklama bu insanların dikkatini buraya çekmek için. ve ne yazıkki işlerinde çok iyi gerçekten eğer "insan" isen dikkatin çekiliyor. ülkedeki tüm berbat şeylerin uçsuz bucaksız uzunluğuna rağmen


  • douglas  (20.11.16 15:11:29) 
Lut kavimi bile daha edep sahibiydi


  • Sandman  (20.11.16 16:15:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.