[]

Soğuk algınlığı hastane

Soğuk algınlığı geçiriyorum fakat baya ağır, iki gündür kendi kendime geçirmeye çalışsam da geçmedi. Şimdi sorun şu ki işten Ekim sonu çıktım, emekli sandığına bağlı babamın üzerine de geri geçmedim,çok anladığım bir konu olmamasina rağmen şu anda devletten sağlık sigortam olmadığını varsayıyorum. Fakat Anadolu dan özel sağlık sigortam var. Şimdi ben devlet hastanesinin açılımı gitsem mi daha az öderim (ya da öder miyim) yoksa Anadolu sigorta ile anlaşması olan bir özel hastaneye mi? Şimdi bir tanesini aradım, provizyon ücreti 145 lira dedi, işsiz parasız halimle o kadarını da vermek istemiyorum şimdi. Teşekkürler!




 
işten çıkınca sigortan 100 gün daha geçerli, e-devletten kontrol edebilirsin. özellerde ödeyeceğin miktar hastaneden hastaneye değişir. devlette ise normal muayene katılım payı çıkar eczanede ödenen.

ek olarak soğuk algınlığı için acile gitme.
  • nrmnm  (20.11.16 09:53:21) 
Sağlık ocağını öneririm


  • EasyTiger  (20.11.16 11:01:07) 
cok gecmiş olsun ama soğuk algınlığı için hastaneye, hele ki acile gitmenize gerek yok aslında. Bu tam bir Türk alışkanlığı. Eğer bakteri kaynaklı bir enfeksiyon yoksa (varsa boğazınız şişer veya ciğerden öksürürsünüz), viral enfeksiyon için semptomatik iyi hissettiren ilaçlar (theraflu, tylolhot vs) alın ve bolbol zencefilli limonlu çay, adaçayı benzeri rahatlatacak şeyler için. Ya da en fazla Easytigerın dediği gibi sağlık ocağına gidebilirsiniz zaten benzeri şeyler verecektir.


  • cell gene  (20.11.16 14:22:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.