[]

kiyafet alisverisini nasil yaparsiniz?

ara ara magazlari gezip parca parca mi alirsiniz yoksa benim gibi yilda bi kere kislik bi kere yazlik alisveris mi yaparsiniz? en son neler aldiniz ne kadar para verdiniz?? 2 pantul, 1 deri ceket, 1 ayakkabi, 3 kazak, 1 hirka, 1 gomlege 1650 tl gommusum bugun kart saolsun ama en son kis alisverisimi 2 sene once yapmistim.




 
Ihtiyacim oldugunda yapiyorum. Elbiseler artik eskimeye baslayinca yada yikanmadan dolayi artik yipraninca yenisini alip eskisini atiyorum. Ayrica 1650 liraya senin aldiklarinin en az 5 katini alirdim. En az o da.


  • kareem said  (20.11.16 01:09:22) 
Genelde ihtiyaç/istek halinde parça parça alıyorum. Mağaza gezmeyi pek sevmem, dolanayım belki beğendiğim bir şey çıkar mantığıyla alışverişe gitmem. Dün kış için bir siyah pantolon aldım. Mağazaların websitelerinde model beğenip mağazada deneyip alıyorum çoğunlukla.


  • pike  (20.11.16 01:21:32 ~ 01:22:11) 
ihtiyacım olunca toplu olarak oluyor genelde. Kış geliyor işte birkaç kazak, kot falan.

Bu aralar şeye sardım iyi oluyor, Boyner'de bakıp deniyorum sonra barkodlarının fotoğrafını çekip internetten buluyorum(boyner.com.trden) mesela aynı şey 250 lira üzeri bilmemne indirimiyle daha ucuza geliyor. Mağazada deneyip aynı yerin websitesinden satın almak yani.

ben en son 2 kot 1 kazak aldım. Yaz gibi 4 gömlek, bi pantalon alıp dediğim şekilde 480 liralık şeyi 340'a mı ne aldım.
  • rodriguez2  (20.11.16 01:56:05) 
genelde kampanyalı dönemlerde alırım. mağaza çok gezmem net üzerinden sipariş veririm.


  • yüzyıllık yalnızlık  (20.11.16 02:15:30) 
Var olan giyilmeyecek hale gelene kadar almam yerine bir şey. Severim kıyafet alışverişini ama dizginliyorum artık kendimi.
En son 2 gün önce bot ve mont aldım 650 lira tuttu ikisi. Yarım günümü aldı bunları almak çünkü kararsızım bu kararsızlıktan dolayı alışverişe çıkmaya üşeniyorum bi yandan iyi oluyor.

  • mutekebbir  (20.11.16 09:02:35) 
neye ihtiyaç duyuyorsam onu alırım


  • Sandman  (20.11.16 09:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.