[]

çocuklarınızı nasıl korumayı düşünüyorsunuz?

yeri gelir kendi akrabalarınızdan bile, bu kadar sapık varken kime güveneceksiniz?
bombalardan, sapıklardan, suriyelilerden,işsizlikten vs.



 
Sapıklara karşı bir savunma sporu kursu & diğer sorunlara karşı da yurtdışına çıkabilmesi için gereken birikim konusunda (dil kursu, yurtdışı programları, ufkunu genişletecek sanatsal bilimsel etkinlikler vs.) maddi manevi destek


  • Sulfoxaflor  (20.11.16 00:44:28) 
yasanilan semt en onemli etkenlerden biri. Mumkun oldugunca yobaz ve muhafazakarlarin olmadigi semtlerden ev bakacagim ben ev satin alirken.


  • yons  (20.11.16 00:56:28) 
gelecek belirsizdir. en yüksek önlemleri alsanız bile çocuklarınızın başına bunların gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz. sadece bunların riskini makul bazı önlemlerle kabul edilebilir seviyeye çekebilirsiniz. bu gibi ihtimalleri kafaya takmak biraz aşırı endişelenme halidir. endişeyle baş etmeyi öğrenin.


  • zgrydn  (20.11.16 00:56:36) 
Dinden ve Müslümanlardan mümkün olduğunca uzak tutarak.


  • doxanikee  (20.11.16 01:08:00) 
evli değilim, çocuğum yok ve ileride de çocuk yapmayı düşünmüyorum. bunu gerçekten kafaya koydum. böyle zehir dolu bir yerde çocuğuma huzurlu bir hayat sunamam.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (20.11.16 01:11:27) 
14 yaşımdaydım bizim evin balkonunda babam ve amcam karşılıklı oturuyorlardı. Amcam babamın gözü önünde beni mıncıklaya mıncıklaya sevdi(!!??) ve babamın gıkı çıkmadı. Yıllar sonra işyeri müdürünün tacizine de gıkı çıkmadı babamın.

Ama ben sevdiğim adamla sevişince kötü ilan edilirim. Hem de babam tarafından.

Yani:

Erkekler ADAM olmadıkça bu ülkede ne güvenlik olur ne hukuk ne adalet. Kadınların kurnazlıkları da işe yaramaz. Cinsel ahlak da güzelleşmez kötüye gider. Erkeklerin eğitimi şart üssü şart.
  • yaren  (20.11.16 04:32:46) 
Yaşadığın semtin güvenilir olup olmadığına semtte yaşayanların iyi mi kötü mü onu anlamalısınız ama ikinci bahsettiğim biraz zor olabilir çünkü bazı insanlar niyetlerini ustalıkla saklayabilirler.


  • Sandman  (20.11.16 09:16:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.