[]

asus zenfone telefon yetkili servis hk

selamlar,

geçen sene ekim ayında aldığım zenfone 2 laser model çep telefonum bozuldu. ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. telefon çalşıyor ama ekranda görüntü sıfır. açıp kapadığım için şu an kapalı görünüyor tabi pin kodundan dolayı.

şimdi bunun çözümü nedir? internette anakart problemi demişler yabancı sitelerde. servis değiştirecek yani. asus'un yetkili servisi nerededir bilen var mı? nasıl ilerliyor bu işler?

 
asusun kendi sitesinde servis başvuru formu var. mail adresini yazarak kayıt oluyorsun, ardından ücretsiz kargo pin kodu ve kargoyu çağırmak için arayacağınız numara içeren bir e posta alıyorsunuz. oradan yazan kurallara göre paketleyip, paket kuralları belli işte ürün zarar görmeden bir kutuda paketleyin vb. o şekilde faturasının ve garantisinin fotokopisiyle kargoya verip onarım talep ediyorsunuz, talebinizi içine iliştireceğiniz bir not kağıdıyla yapabilirsiniz. telefonun kulaklığını ve şarj aletini de istiyorlar. asus bu şekilde çalışıyor.


  • karlmarx  (20.11.16 00:57:04) 
eğer maltepe'ye yakınsan istanbulda burada teleservice var elden teslim edebilirisn.


  • free bird  (20.11.16 01:08:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.