[]

Yunanistan'da yaşanır mı?

bir iki ufak pürüzü halledersem uzun bir süre(10-15 sene gibi) yaşama imkanım olabilir. hiç gitmedim ve bir fikrim yok açıkçası, giden gören varsa yorum yapabilir mi? türkiye'den fena soğudum.




 
nadiren haber aldığımız birisi var, uzun süre çalıştıktan sonra kriz yüzünden işsiz kalmış ve durumları pek iyi değildi. pek çok kişi ailesinden destek almak zorunda kalıyormuş.
bunun dışında, atina malum en büyük şehir ve hiç güzel bir yer değil.
buradan gidip yerleşenlerden, parasız kalıp, hiç değilse iyi kötü iş buluruz diye dönenler oldu.
turizmin iyi olduğu yerlerde ise, turiste çalışanlar genelde işler fena değil diyorlar.
eğer iş/parasal sıkıntı çekmeyeceğim, garanti altındayım diyorsanız daha iyi olabilir.
ama okumaya gideceğim diyorsanız eğitim kalitesinin bizdekinden öte olduğunu pek sanmıyorum. oradaki türkler bile, genelde çocuklarını yabancı öğrenci kontenjanından türkiyedeki iyi okullara sokmaya çalışıyorlar.
  • furciferpardalis  (19.11.16 22:43:08) 
eger para sikintisi olmayacaksa tam anlamiyla cennet. para sikintisi da soyle, gidip sahil seridinde bir koyde yasayacak kadar paran varsa (en fazla iki bin euro ayda, en az da 1200 olacak) olacaksa bence dunyanin en guzel yeri. ayrica ben de emekliligi yunanistanda yapmayi dusunuyorum kardesim, benim hayalim de bu.


  • beriberi  (19.11.16 22:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.