[]

Napicam ben - kıl dönmesi sorunu

Kil donmesi var kuyruk sokumunda. Galiba ondan dolayi, kuyruk sokumunun bi parmak istu oyle sis ki. Sanki yururken bile tas bagli gibi hissediyodum. Agri son iki gunde inanilmaz artti ve cok acimaya basladi. Oturamiyorum, yuruyemiyorum. Uzanamiyorum.

Evet ameliyat olmam lazim ama su an o an degil. İse gireli cok olmadi. Yeni yeni yerimi saglamlasturiyorum. Bise olacagindan degil ama 3 4/hafta uzak kalmam beni kotu etkiler.

Dun acile gittim cok kotulesince. Bakti doktor. Ben tabi ya kil donmesinden degilse diyodum ama pek ilgilenmedi. Yani ben kil donmesinden diyediye dusunuyorum deyince iltihap yapmistir ondandir dedi.

Agri kesici de verdi. Antibiyotik de verdi. Daha onceleri iltihabi kesip akitiyolardi ama dedi doktor burda oyle bi durum yok. Yani bas vermemis bi yerden.

Napicam nasil sunu idare edilebilir hale getircem. Kime gideyim ne yaptirayim. Daha kuvvetli bi antibiyotik mi artik bilmiyorum.

Her acidna baya zor bi durumdayim.

 
kıl dönmesi idare edilecek bir şey değil, ilerlemeden bian önce ameliyat olmanız gerekiyor.


  • jonestown  (19.11.16 17:56:02) 
git gide büyüyecek o, akıntısı falan olacak. ameliyat sonrası toparlanman da daha uzun ve zor olacak. bir an önce ol da kurtul. bir günde işe dönmeni sağlayacak tipte ameliyatları falan vardı bunun. onları araştır, her doktor yapmıyor ama.


  • shin  (19.11.16 18:03:42) 
kılın ne kadar döndüğüne göre değişir ama 3-4 haftaya kalmaz ayaklanma işi. 3-5 günde işe gidebilecek hale gelirsin.


  • zgrydn  (19.11.16 18:10:33) 
3 değilse de 5 günde kurtarırsınız bence. 1 haftayı geçmiyor normalde. (Yine de işe gitseniz bile dikkatli hareket etmeniz, pansumana filan dikkat etmeniz gerekir)
Not: bildiğimden değil de geçenlerde yeğenim olduydu onun tecrübesiyle yazıyorum.

  • firez  (19.11.16 18:16:50) 
Ankarada egzozcu mevlut diye bilinen mevlut topbaş var. Bir saat bile sürmüyor operasyon.tabi 1000 1500 tl vardır operasyon ücreti.Onun dışında mupirosin içeren kremler biraz küçültebilir ek .


  • curukturpkokusu  (19.11.16 18:24:00) 
2 defa oldum ameliyatını korkacak bişey yok.


  • liriamer  (19.11.16 18:43:27) 
bir an önce git tabii ki!!!

daha sonra cok daha fazla acı cekeceksin, belki hayatın zindan olacak.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (19.11.16 18:55:09) 
ben 4 sene önce amliyat oldum hatta 5 sene olacak. tekrarladı dedi geçen sene ben de nasılsa tekrarlıyor diye ameliyat olmadım ama 6 aydır nabız atması gibi bir his var. ameliyat da çözüm değil olmamak da.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (19.11.16 19:13:41) 
geçmiş olsun kardeş. artık duyurudan kız düşürme ihtimalin sıfırlandı.


  • nickini degistiren yazar  (19.11.16 19:15:13) 
bir an önce doktora git+1


  • basond  (19.11.16 19:37:23) 
Git ameliyat ol. Afedersin, poponda iltihabı besleyip büyütmenin, okul çağına getirmenin anlamı yok. İstirahat süresi bir hafta zaten. Bi pazartesi ameliyat olsan, ertesi pazartesi işe dönersin


  • kaportaci mahmut  (19.11.16 20:17:53) 
Mikrosinusektomi yi araştır istersen. 21 ekimde ameliyat oldum, 20 dakika sürdü. Ameliyattan çıktığımda oturabildim. Haftasonu da güzelce dinlendim, 2 gün sonra işe başladım. Şuan ameliyat yerim de kapanmak üzere. Istersen detaylı da açıklarım. Sıkma canını yani. Ben de iş sıkıntısı yüzünden 3 4 hafta düzelemeyeceğim bir ameliyatı olmak istemedim açıkçası


  • ardolf rendall  (19.11.16 20:43:02) 
İstanbul da iseniz Orçun Oral Şentürk diye bir doktor var. İnternette araştırma yaparsanız iletişim ve de tedavi yöntemi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.


  • creedwar  (20.11.16 02:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.