[]

her türlü hastalığa çare-kanseri yeniyor-bıdı bıdı lı haberler

Fark etmişsinizdir, bazen nette ya da gazetelerde cıkar.


Ben bu haberlerin bilincli yazıldıgına ınanıyorum, mesela turkiye kabzımallar birligi baskanı arıyor gazeteyi '' salatalık fazlamız var'' diyor. onlar da haber yapıyor ''sokmayın ama ucunu sürtün'' diye.

Haklı mıyım sizce? buna benzer oyunlar donuyor mu?

 
şimdi kaynak veremeyeceğim ama haklısın dediğin oluyor. o sene bir ürünün hasatı fazla oluyor veya talebi az oluyor, satışları arttırmak için TVlerde medyada faydalarından bahsettiriyorlar uzmanlara


  • lemuria  (19.11.16 01:13:30) 
şimdi sen sanıyorsun ki kabzımallar parayı kazanacak ama parayı arkada götüren tv'ciler sor bi niye ? bunlar gidiyor ilaç firmalarına diyor karşim bak kansere ilaç bulmuşlar ahan bak şantaj montaj para ver senin reklamını yapalım. onlarda diyor bizim kenarda makale ver al şunu bas "bilim adamları kanseri yendi" he senin o tv de gördüklerin nelerdir o aradaki zamanı değerlendiremeyen tv'cilerin olayı kaçırması ya da oyunun bir parçası.

ne salladım be...

ya bildiğin habercilik soğan salatalık koyalım haberler dolsun... salatalık örneği verince olmadı ama bana desen ki ceviz fındık fıstık inanırım zaten tavsiye edilen bir şey ama onlarda ele ayağa düşürmez fiyatı.

ama canan ablamız var yedir meyiz olabilir herşey.
  • qobel  (19.11.16 01:15:10) 
bu tarz dikkat çekecek haberler biraz da sitelerin hit almak için yaptığı bir şey. kredi kartı kullanıcılarına müjde, memurluk sınavında son gelişme, emekliye zam, altındaki yükseliş vs. her zaman tık alacak haberler ve sürekli görürsün.


  • black mamba  (19.11.16 01:47:19) 
Bu genelde gıda ve beslenme endüstrisi oyunlarıdır. Biraz da kaos oyunu var işin içerisinde. Şehir pahalılaştı vs. artık ne yiyeceğiz gibi. Sadece Makro'dan alışveriş yapanlar var. Kimi de araştırıyor. Geçene senemiydi? Neydi ya bu patatesleri bekletmişler depolarda çürüyordu sonra pahalılaştırdılar da birisi gösterdi çürüyenleri.

Bunlar vicdansız, insan değiller ya
  • evimin paspasi  (19.11.16 02:02:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.