[]

Küçük kızlarımızı AKP'lilerden ve Dincilerden Uzak Tutuyoruz Kampanyası

Arkadaşlar dün gece dinci akp'lilerin geçirdiği yasa ile küçük kız çocuklarına tecavüz edip evlenip ceza almama hakkı elde ettiler.

yani şu an bir akp'li, dinci adam, 13-15 yaşında bir kıza tecavüz etse, ailesini de sonra kafalasa, hapis yatmadan evlenebiliyor.

akpliler gözüne kestirdiği küçük çocuklara tecavüz edebilecekler, lütfen küçük çocuklarımızı akplilerden, tipi giyimi dincilere benzeyenlerden uzak tutalım.

 
şu an böyle bir olay gerçekleşse yırtamazlar çünkü bu kanun sadece 16 kasımdan önce işlenen suçları affediyor.


  • luchetti  (18.11.16 22:25:23) 
Akpliler çocuklarla seks heveslerini aldıktan 5 ay sonra 16 marttan önce...diye kanunun önünü açtılar akpliler anlamadın sanırım. @luchetti


  • denizaya  (18.11.16 22:28:49 ~ 22:29:13) 
yok çok iyi anladım, sen tam anlamamışsın, o yüzden düzelttim.

bir kaç ay içinde, sonsuza kadar tüm tecavüzcüler mağdurlarla evlenince suç ortadan kalkar diye kanun çıkarabilirler yani imkansız değil.
  • luchetti  (18.11.16 22:31:29) 
Bence senin gibilerden de uzak tutulmalı. Akp li ve dincileri böyle kategorize etmek nefret söylemidir.


  • aklimdakisorular  (18.11.16 22:40:02) 
keşke tek derdimiz nefret söylemi olsa. bazen bu polyannalara çok özeniyorum.


  • bohr atom modeli  (18.11.16 22:43:09) 
Ah canım... Nefret soylemi olmuş ufcuk olmuş. Skeyim de geçsin. Sonra nikah işine bakarız.

Bu pislikler kendi yarattıkları cehennemlerde yaşamıyor ki, nasil uzak tutacaksın? 317 milletvekilinden bir tanesi kendi yonettikleri ilçelerde değil. Hepsi CHP tarafından yönetilen demokrat insanların oturduğu yerlere kaçıyor. Ankara bb başkanı bile Çankaya'da oturuyor. Biliyorlar ne bok olduklarını. Çocuklarını da o demedik laf birakmadiklari seküler kolejlerden çıkmıyor.

Nereye uzak duruyorsun?
  • babilbaligi  (18.11.16 23:10:56 ~ 23:24:57) 
Nasıl uzak tutacaksın ki? Bunlar 3 kişi değil 5 kişi değil. Memleketin yarısından fazlası sapık ruhlu hastalıklı dincilerden oluşuyor zaten. Önümüz arkamız sağımız solumuz dinci. Dört tarafımız çevrilmiş durumda. Onlardan uzak durmanın tek yolu evden hiç çıkmamak olurdu sanırım. Sokağa çıksan aynı kaldırımda yürüdüğün adam sapık, dolmuşa bineyim desen aynı araçta seyahat ettiğin adam sapık. Cam fanus içinde mi yaşayacağız?


  • köstebek kurabiye  (18.11.16 23:16:20) 
Şimdi ederse olmaz ama mesela bu hafta salı günü 15 yaşından küçük birine cinsel istismar suçunu işlemiş, bugün imam nikahını kıyar(tabi rızası vardı o yaştaki çocuğun, aile baskısı falan nedir arkadaşlar hangi çağda yaşıyoruz sfghkş), kız 17 yaşına gelince de resmi nikah kıyılır ve evlilik gerçek olur, adam kurtuldu gitti işte.

Hikayenin özü bu! Gözünüzü açın
  • megalomaniac  (18.11.16 23:19:48 ~ 23:54:14) 
Hangi birini koruyacağız arkadaşım? Evlenip çocuk yapmaya korkuyoruz artık, koruyamayacağım çocuk için kahrolacağım.
Dinci, faşist, gerici, tecavüzcü deyince de nefret söylemi olacak.
Keyfe göre yasa çıkıyor bu ülkede...
  • kirmizipilotkalem  (18.11.16 23:47:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.