[]

Yurt Dışında Paylaşımlı Oda'da kalmak ?!

Evet arkadaşlar, Güney Kore'ye gitmek istiyorum. Otellere baktım gayet uygun fiyata odalarda buldum. Fakat bu odaların çoğu paylaşımlı oda! Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım ve hangisi daha güzel olur bilmiyorum. Yani Tek kişilik odalarda kalmak mı daha avantajlıdır yoksa 4 kişilik paylaşımlı odalarda mı ? Paylaşımlı odalarda sanki ortam daha güzel gibi gözüküyor. Kalabalık, her milletten insan var falan mesela ?! Ama paylaşımlı odanın da kız arkadaş sıkıntısı var sanırım. :)




 
Maddi olarak sıkıntıya girmeyecekseniz tek kişilik oda daha iyidir. 4 kişi çok kalabalık; gürültüsü, temizliği, yatma-kalkma saatleri sıkıntı olabilir. Paylaşımlı odada eşyalarınızın başkaları tarafından kullanılma/çalınma ihtimali de var. İletişim kurmakta sıkıntı yaşamıyorsanız tek kilişik odada kalarak da güzel bir ortam yakalayabilirsiniz bence.


  • pike  (18.11.16 17:57:27 ~ 18:00:56) 
eksi yonleri:
esya calinmasi cok olur
kimin ne zaman girip ciktigi belli olmaz, gurultu hakim olabilir
konfor

arti yonleri:
ucuz
sosyallesme ihtimali kolay ama yine de belli olmaz insanina gore

kiz arkadas sikintisi dedidin nedir anlamadim.

yaninda asma kilit olsun mutlaka, bu paylasimli yerlerde esyalarini dolaba koyarsin ve kendin kitlersin, dolapta onemli bisey birakmazsin gene de.

uykun cok hafifse onermem, horloyani var, odaya girip cikani var, fisir fisir konusup ses yapmadigini sanan var, direk muhabbet edeni var; tamamen insanina gore yani nasil denk gelirsen.
  • jedilance  (18.11.16 19:14:59) 
paylaşımlı oda dediğinin kapsamı nedir? aynı odada birden fazla kişinin uyumasıysa uzak dur kesinlikle. zaten gurbettesin en azından kafa dinleyebileceğin bir ortamın olsun. yok atıyorum sadece mutfak ortak filansa sorun olmaz.


  • luchetti  (18.11.16 20:30:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.