[]

midem ecza dolabı oldu ama değişiklik yok

Çarşamba akşamı galiba hastalınıyorum dedim ve nurofen parol vs aldım.

hatta yatmadan tavsiye üzerine gripin + limon + karabiber üçlemesiyle headshot yaptım.

perşembe güne biraz iyi başladığımı hissetsem de akşamına mortingen şıtrayze olacağımı anladım.

augmentin e başladım. parol alıyorum. hatta nurofen'e de devam ediyorum.

bu sabah kalktım. nasıl hastayım. ateşim var belli. mecbur kalktım işe gidicem. bir parol attım saab 06:15

işe geldim bişeyler yedim. baktım ateş hiç inmedi bir parol daha 08:30

ateş devam ediyor. antibiyotik saatime daha 2 saat var. revirden bir aferin aldım saat 10:30

yemek yedim antibiyotik aldım yanına bir parol daha saat 12:30

bu arada saat 10 dan beri 4-5 bardak ıhlamur içtim kaynatılıp demlenmiş. içine de limon.

durumum iyiye gitmek yerine kötüleşiyor.

ateş hiç dinmedi.

daha fazla ilaç almak istemiyorum.

tavsiyeniz belli. doktora git acilden serum iğne vs..

peki ya gitmezsem nasıl düzelirim?

 
Neyin olduğunu bilmeden nasıl düzeleceğini kimse söyleyemez. Sadece ateşe bakarsak milyon tane şeyin olabilir. Hastaneye git. Kafana göre antibiyotik kullanmayı da bırak. Kalan bakteriler sonraki sefer çok şiddetli çarpar.


  • Lim5  (18.11.16 17:41:11) 
Bu kadar parol içmenin üzerine ateşinin düşmemesi normal değil. Kan tahlili yapılıp enfeksiyon değerine bakılması gerekiyor sadece grip çıkmayabilir. Dahiliye polikliniğine gidip muayene olmanız sizin için iyi olur.
Geçmiş olsun

  • 112 hayat kurtarır  (18.11.16 17:48:03) 
Doktora gitmemek şu anda seçenekler arasında olmamalı. Kesinlikle hemen doktora gitmelisiniz. Belli ki soğuk algınlığı değil, ateş varken doktora gitmemek çok yanlış.


  • elikası  (18.11.16 17:51:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.