[]

Nisanlanacak ve doğum yapacak arkadaşlara hediye

İki arkadaşım gelecek hafta nisanlaniyor. Klasik nisan degil de yemek olacak dedi bize. Grup olarak aklımız karıstı, takı merasimi gibi bir şey yapilacak midir? Yapılacaksa ne takmak uygun olur? Arayıp sorsak (taki merasimi olacak mı diye) ayıp olur mu acaba? Bir arkadasimiz aramizda para toplayip nisan oncesi hesabina gonderelim, ihtiyaci vardir belki dedi, mantikli mi? Kendileri çok çok yakın arkadaş statusunde.

Diğer arkadaşımız da bugün yarın doğum yapacak. Bir ihtiyacı var mı diye aradık, sorduk. Her şeyi tam diyor. Bir arkadaşımız bir koli bebek bezi almış mesela. Bunun gibi ihtiyacı olabilecek ne var, alsak? Ya da riske girmeyip çeyrek mi takalım?

Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
nişanda en fazla aile altın takar benim bildiğim. altın artıyor zaten düğüne saklayın bence. belki çeyrekten daha fazlasını takarsınız o zaman yakınlık durumuna göre.


  • pide  (18.11.16 16:58:03 ~ 16:58:15) 
Pide, düğünde zaten yarimdan aşağısı paklamaz şimdi taksak bile. Hatta büyük ihtimalle tam takarız zira erkek arkadasim nikah şahidi olacak ve çok yakın arkadaşımız sahiden.


  • fraise  (18.11.16 17:00:43) 
o zaman hatıra olarak bi takı. ya da takın çeyreği yaaav çocuklar mutlu olsunlar :)


  • pide  (18.11.16 17:03:13) 
benim nişanımda aile büyükleri de arkadaşlar da altın verdi. abimle eşi kolye almış mesela o daha çok hoşuma gitti.


  • neira  (18.11.16 17:06:06) 
Nişanda genelde en yakınlar takı takar. Siz de çok çok yakın arkadaş statüsünde olduğunuz için bireysel olarak bir çeyrek takabilirsiniz. Her ne kadar amaç aynı olsa da bunu hesaba para göndererek yapmak pek hoş değil bence.

Bebek için de en temizi çeyrek. Şu an bir ihtiyaçları yokmuş ama ileride olduğunda bozdurup ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

2 çeyrekle uğurluyoruz sizi.
  • pike  (18.11.16 17:46:41) 
küçük bir şeyler takabilirsiniz, bence hesaba göndermek ne kadar yakın olsanız da pek şık olmaz.


  • sayns  (18.11.16 19:16:58) 
bebekli ailede bez ihtiyacı hiç bitmez.


  • masumiyetmuzesibekcisi  (19.11.16 16:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.