[]

kulağım bi anda kapandı ya

1 haftadır gribim. hergün 800m aşağı inip yukarı çıkıyorum arabayla.
dün bi anda sağ kulağım kapandı. hala açılmıyor ve gittikçe ağrımaya başladı.
yutkunma, burnu tutup ağızdan nefes alma faln fayda etmiyor. naapsamm


 
KBB doktoruna gorunebilirsiniz.

Benim de oyle olmustu sonra iltihap cikti, baya igneli migneli tedavi olmustum.
  • kuehles blondes  (18.11.16 16:06:08) 
uzun sürdü mü peki tedavi işleri?
bi de haftada 6gün çalışıyorum, gece acilden gitsem sıkıntılı bi işlem mi?

  • sameidiot  (18.11.16 16:13:17) 
acilde hele de gece kbb doktorunu nereden bulacaksiniz acaba? Ha. Hastaneleri ararsiniz, acilinde gece kbb doktoru olan hastane bulursanizngidersiniz.

Ben bu olay olur olmaz, 2 saat acili tikanma ardindan kbb hastanesine gitmistim.
Poliklinige gitmeniz lazim genel olarak, isten izin alin, cunku bu saglik, sakaya gelmez.

Benim 4 gun icinde ucusum oldugu icin antibiyotik igne be birkac ilac daha kullanmistim. Igneyi ailemdeki saglikvilar yaptigi icin tekrar tekrar baska bi yere gitmeme gerek kalmamisti.

Belki iltihap degildir ama kulak cok hassas bir organ, ihmal etmeyin sakin.
  • kuehles blondes  (18.11.16 16:23:26) 
Acil acil hastalar için. KBB'ye gideceksiniz. Çalışıyorsanız mesai dışı poliklinik hizmeti veren doktorlar var.


  • Lim5  (18.11.16 17:03:09) 
Sinüzit ya da Boğaz'ınızda bir problem varsa (östaki borusunun tıkanması) ister istemez kulağa vurur. Hatta kulaktaki Zara ait sinirlere vurursa baskı oturduğunuz yerde hoplatır. Nabzınızı kulağınızda hissetmeye başlarsınız bazen de. Durumunuzun ciddiyetinin farkına varacak bir doktora da denk gelmeniz gerekiyor. Kulak tıkanıklığı problemi yaşadım 2 yıl kadar düzelmedi. Devlet hastanesinde gittiğin doktorlar şunu bir kullan bakalım modunda takılıp pek önemsemediler. En son devlet hastanesinde denk geldiğim doktor senin durumun ciddi dedi ki ilk kez bir doktor durumumu ciddiye aldı. Sinüzitin ilerlemiş dedi hemen tomografi isteyerek durumu netleştirdi. Akabinde sağlam 14 günlük tedavi yazdı reçeteye. O kadar iyiyim ki hergün kendisine minnetlerimi sunuyorum içimden. Tedavi sonucunda kontrol için gittiğimde memnuniyetimi dile getirmekten çekinmeyeceğim. Sonra bu doktor kim ki diye ilk muayene sonrası araştırdığımda Ankara yüksek ihtisas hastanedinden Denizli'ye gelen kbb uzmanı olduğunu öğrendim. Çok yazdım biliyorum ama doktorunuzu seçerken ön araştırma yapıp öyle gidin yoksa herhangibir uzman ya da doktor hastalığınızı önemsemeyip ortalama tedavi ile sepetleme derdindeler maalesef bu genellemeyi yapıyorum iki yıllık gözlemlerimin sonucu bu. Fazla beklemeden iyi bir doktora gidin sağlık ihmale gelmiyor.


  • creedwar  (18.11.16 21:03:00) 
başıma geldi kulağımda iltihap çıktı
temizledi 6 ayda bir kulak temizletiyorum.
KBB ye git
  • basond  (18.11.16 21:08:38) 
acile gittim
amoklavin ve gentagut yazdı
yarın da kbb ye gideceğim
saygılar
  • sameidiot  (20.11.16 20:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.